آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۲۲۷۶

برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیا (ص) با حضور رییس جمهور+ فیلم

مراسم بزرگداشت شهدای قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیا (ص) لحظاتی پیش آغاز شد.
برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیا (ص) با حضور رییس جمهور+ فیلم

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مراسم بزرگداشت شهدای قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیا (ص) لحظاتی پیش آغاز شد.

 

 

حضور پزشکیان در مراسم بزرگداشت شهدای قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیا (ص) 

 

کد ویدیو
 

حضور قالیباف در مراسم بزرگداشت شهدای قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیا (ص) 

کد ویدیو
 

سردار صفوی: سردار شادمانی از نخبگان نیروهای مسلح بودند

مشاور رهبر انقلاب در امور نیروهای مسلح گفت: فرماندهی سردار شادمانی در قرارگاه خاتم الانبیا بنیه دفاعی کشور ایران را افزایش داد.

وی افزود: امیدواریم شهید شادمانی با شهدای کربلا محشور شوند.

 

کد ویدیو
 

امیر آشتیانی: نیروهای مسلح ما برای پاسخ سرسخت آمادگی دارند/ بعید می‌دانم دشمن دیگر جرات حمله مجدد داشته باشد

جانشین رییس ستاد کل نیروهای مسلح در پاسخ به SNNTV گفت: نیروهای مسلح ما برای پاسخ سرسخت آمادگی دارند. دشمن در یک غافلگیری راهبردی به سر می‌برد. انها به ان اهدافی که برای خودشان ترسیم کرده بودند به هیچ کدام نرسیدند و این برایشان غافلگیری ایجاد کرده و کسی هم به غافلگیر بشه حالا حالا مانده که خودش را پیدا کند و بخواهد دوباره حرکتی بکند.

وی افزود: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی همیشه آماده هستند، پا در رکاب هستند و به هرگونه تحرکی که حالا روی اشتباهات محاسباتی باشد قطعاً پاسخ کوبنده خواهند داد و یقین داشته باشید که من بعید می‌دانم کسی دیگر جرات این چنین کارایی را  پیدا کند.

 

کد ویدیو
 
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار