سياستگذاري غرب در منطقه نتيجه اي نخواهد داشت
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۲۷۸
بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور خرمشهر:

سياستگذاري غرب در منطقه نتيجه اي نخواهد داشت

بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور در بيانيه اي ضمن محکوم کردن كشتار وحشيانه و اعمال زورگويي در كشورهاي منطقه اعلام كرد: دنيا بايد بداند كه اسلام حقيقتا پيروز خواهد شد و سياستگذاري هاي غرب و بالاخص امریکای جهانخوار در منطقه همانطور كه تاكنون بي ثمر مانده، نتيجه اي نخواهد داشت.
به گزارش «خبرگزاری دانشجو» در اهواز، بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور خرمشهر در این بیانیه آورده است: ما امروز شاهد ظلم و بي رحمي مزدوران و خونخواري مستكبران به وسعت كفر و بي ايماني هستيم ولي سران اين فتنه ها بايد بدانند كه بيداري اسلامي در سطح وسيعتر و موجي پرخروش تر در جريان است.
 
این بیانیه اعلام می دارد: جاي تأسف است كه سياست هاي حكام عرب، غرب زده و غرب پسند است جاي تأسف است كه ملت های خود كه حاضر به پذيرش سلطه ديكتاتوري نيستند و در جهت حصول استقلال و دفع وابستگي به سلطه طلبان قيام مي كنند، مغضوب حكام خود قرار گيرند.
 
در ادامه این بیانیه آمده است: كشورهاي مزدور و مستكبر هميشه مي خواهند، كشورهاي اسلامي ضعيف و منزوي باقي بمانند، زيرا آنان به دليل اسلام هراسي، اسلام ستيزي را سلاح خود كرده اند، پس بر مسلمانان واجب است كه اينگونه مسائل را درك كرده و با يكديگر متحد شوند. به گفته امام خميني (ره)، كشورهايي كه از اسلام مي ترسند، از جمهوري اسلامي مي ترسند، آنها از صدور جمهوري اسلامي به كشورهاي ديگر بیمناکند و درصددند كه شما را در بين راه متوقف كنند و نگذارند پيش برويد.
 
بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور خرمشهر در این بیانیه بیان می دارد: حكام عرب بايد بدانند كه راه به جايي نخواهند برد زيرا كشورهاي اسلامي، حامي انقلاب های در مقابل زور و ظلم هستند و نقش مؤثري در پيشبرد اين انقلاب ها دارند. انقلاب اسلامي ثابت كرد كه مي توان در برابراستكبار ايستاد و ضعف استكبار را به دنيا نشان داد. به اين دليل است كه امروز، ايران هراسي از دلايل اعمال تحريم به اين كشور، بشمار مي آيد، زيرا كشورايران از اقتدار اسلامي در سطح جهان برخوردار است.
 
بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور خرمشهر ضمن محکوم کردن كشتار وحشيانه و اعمال زورگويي در كشورهايي همچون بحرين و حمایت از مردم انقلابي و عدالت خواه مسلمان آن کشورها در بیانیه اعلام می دارد، دنيا بايد بداند كه اسلام حقيقتا پيروز خواهد شد و سياستگذاري هاي غرب و بالاخص امریکای جهانخوار در منطقه همانطور كه تاكنون بي ثمر مانده، نتيجه اي نخواهد داشت./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار