آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۲۸۳۹

راه اندازی ۱۷۰ آشپزخانه حمایت از نیازمندان از آغاز ماه محرم در خوزستان

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان گفت: ۱۷۰ آشپزخانه از آغاز محرم توسط این نهاد حمایتی در استان به منظور عرضه غذای گرم به نیازمندان استان دایر شده است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، جمال شیبه پنجشنبه در گفت‌وگوی رسانه‌ای بیان کرد: ۸۰ هزار پرس غذا با هزینه کرد ۱۸۰ میلیارد ریال از آغاز ماه محرم تاکنون در آشپرخانه‌های کمیته امداد استان تهیه شده و در بین نیازمندان توزیع شده است.

وی گفت: غذا‌های نذری در قالب پویش اطعام حسینی با مشارکت خیران، مردم نیکوکار، تهیه و میان نیازمندان توزیع می‌شود.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان با اشاره به تداوم پویش اطعام حسینی تا پایان ماه محرم و صفر گفت: اطعام حسینی در قالب تهیه، طبخ و توزیع غذای گرم همچنین بسته‌های معیشتی میان نیازمندان با مشارکت مراکز نیکوکاری و کمک‌های مردم خیر استان در حال اجرا است.

شیبه ادامه داد: مردم می‌توانند از طریق شماره گیری کد دستوری #۰۶۱*۸۸۷۷* و همچنین سایت www.emdad.ir در این طرح مشارکت کنند، ادارات کمیته امداد در سراسر استان و مراکز نیکوکاری نیز آماده دریافت کمک‌های مردمی هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار