
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی مطرح کرد
بهترین ظروف برای توزیع غذای نذری چرب و داغ
نسترن محمدی رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو به تشریح ویژگیهای یک ظرف مناسب برای توزیع انواع غذای نذری را بیان کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نسترن محمدی رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: در دهه اول محرم آنچه قابل توجه از نظر بهداشتی میباشد توجه به سلامتی و رعایت اصول بهداشتی است.
وی افزود: در تهیه غذاهای نذری به سلامت مواد غذایی توجه کافی به عمل آید و تمامی موارد مصرفی از جمله رب، ادویهها، حبوبات و ... باید دارای پروانه بهداشتی ساخت از سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت باشند.
محمدی در ادامه اظهار داشت: در استفاده از ظروف یکبار مصرف نیز مواری توصیه میشود از جمله، استفاده از ظروف کاغذی برای مصرف محصولات داغ پیشنهاد میشود، مانند لیوان کاغذی به جای لیوانهای پلاستیکی جهت صرف چای، شیر داغ و ...، همچنین ظروف گیاهی بهترین ظرف جهت مصرف غذاهای چرب و داغ بوده و بهتر است از ظروف فوم و آلومینیومی استفاده نشود.
وی افزود: در تهیه غذاهای نذری به سلامت مواد غذایی توجه کافی به عمل آید و تمامی موارد مصرفی از جمله رب، ادویهها، حبوبات و ... باید دارای پروانه بهداشتی ساخت از سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت باشند.
محمدی در ادامه اظهار داشت: در استفاده از ظروف یکبار مصرف نیز مواری توصیه میشود از جمله، استفاده از ظروف کاغذی برای مصرف محصولات داغ پیشنهاد میشود، مانند لیوان کاغذی به جای لیوانهای پلاستیکی جهت صرف چای، شیر داغ و ...، همچنین ظروف گیاهی بهترین ظرف جهت مصرف غذاهای چرب و داغ بوده و بهتر است از ظروف فوم و آلومینیومی استفاده نشود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.