آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۲۸۴۶
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در دیدار با خانواده شهیدان مظاهری مطرح‌کرد:

وحدت و انسجام مردم عامل شکست رژیم سفاک صهیونیست/ تاکید بر روایتگری جنایات رژیم غاصب اسراییل

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در دیدار با خانواده شهیدان مظاهری از شهدای حمله اخیر رژیم اشغالگر صهیونیست، وحدت و انسجام مردم را عامل شکست رژیم سفاک صهیونیست دانست و بر روایتگری جنایات رژیم غاصب اسراییل تاکید کرد.
وحدت و انسجام مردم عامل شکست رژیم سفاک صهیونیست/ تاکید بر روایتگری جنایات رژیم غاصب اسراییل

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سعید اوحدی در دیدار با خانواده شهیدان مظاهری  با اشاره به عیادت از کیان قاسمیان، کودک ۴ ساله مجروح که پدر، مادر و برادر ۲ ماهه‌اش رایان در حمله ددمنشانه رژیم اشغالگر صهیونیست به شهادت رسیدند، گفت: یکی از وظایف ما روایتگری این جنایات است.

معاون رئیس جمهور با اشاره به شهادت مظلومانه شهدای کربلا، امام حسین (ع) و یاران ایشان، گفت: یاد شهدای کربلا باعث آرامش انسان‌ها است. خداوند عظمتی در حضرت زینب (س) قرار داد و ایشان اسوه صبر شدند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه شهدای مظلوم غزه بدون برگزاری مراسم تشییع خاکسپاری شدند، تصریح‌کرد: کثیف‌ترین و جلادترین انسان‌های روی زمین نتانیاهو و ترامپ هستند و شهدای حمله ترویستی اخیر توسط شقی‌ترین انسان‌ها به شهادت رسیدند و این شهدا از جایگاه و مرتبه ویژه برخوردار هستند.

معاون رئیس جمهور با اشاره به شهدای منا و آیه‌ای از قرآن که آمده است، هیچ انسانی در عالم خلقت نمی‌داند در کدام مکان و زمان لحظه مرگ او فرا می‌رسد و با بیان اینکه شهید حاج قاسم سلیمانی پس از سال‌ها حضور در سوریه و مقابله با داعش در نهایت به دست شقی‌ترین انسان (ترامپ جنایتکار) به شهادت رسید، گفت: امروز دشمن از همه ظرفیت‌های خود استفاده کرد، اما با وجود ریزپرنده‌ها، موشک، تروریسم رسانه‌ای و استفاده از بیش از ۲۰۰ شبکه رسانه‌ای، به دلیل وحدت و انسجام مردم نتوانست هیچ غلطتی بکند و حمله به تاسیسات هسته‌ای ما اوج استیصال نتانیاهو بود.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به جایگاه و عظمتی که فرزندان شهدا کسب کرده‌اند و اهمیت روایتگری جنایات حمله تروریستی رژیم اشغالگر صهیونیست، خاطرنشان‌کرد: شهدا زنده هستند و پدر و مادر شهدا همان طور که در این دنیا نسبت به شما فرزندان‌شان دغدغه داشتند، در عالم معنا دست آنها بازتر است و دغدغه بیشتری نسبت به فرزندان خود دارند و امیدوارم خدا صبر و قرار به شما عنایت کند.

عباسعلی رضایی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ در این دیدار حضور داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار