آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۳۲۴۵
استاندار گلستان:

افزایش قیمت نان در گلستان کمتر از ۲۰ درصد خواهد بود

استاندار گلستان گفت: افزایش قیمت نان دولتی در گلستان کمتر از ۲۰ درصد خواهد بود تا در تأمین ارزاق عامه مردم مشکلی ایجاد نشود.  

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی‌اصغر طهماسبی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون شاهد افزایش قیمت بیشتر کالاها و خدمات در سطح کشور و استان بودیم و این افزایش قیمت تنها در بخش نان و نانوایان هنوز اعمال نشده است.

وی تصریح کرد: از ابتدای امسال بیمه کارگری قطع شده و کرایه‌های حمل و نقل افزایش یافته است و علی‌رغم اینکه دولت به بخش آرد و نان سوبسیدهایی قائل است اما این حمایت نتوانسته شرایط نانوایان را در سطح کشور و استان گلستان به شرایط روز نزدیک کند.

استاندار گلستان با اشاره به تفویض اختیار رئیس‌جمهور به استانداران در حوزه آرد و نان، ابراز کرد: قیمت نان در بخش آزاد و سوپر آزاد افزایش پیدا کرده است و قرار بود قیمت نان دولتی در ماه گذشته افزایش پیدا کند که با شروع جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی و شرایط کشور و استان گلستان، این اقدام رخ نداد.

وی ادامه داد: تا حدود یک ماه آینده قیمت نان دولتی زیر ۲۰ درصد در گلستان افزایش پیدا می‌کند.

طهماسبی با اشاره به جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی و دفاع مقدس ۱۲ روزه، گفت: در زمان جنگ تحمیلی، میزان سهمیه آرد مصرفی در نانوایان افزایش پیدا کرد تا در پخت و توزیع نان، با توجه به ور ود مهمانان و مسافران از شهرهای دیگر به استان گلستان، کمبودی احساس نشود.

وی بیان کرد: قیمت نان هرسال افزایش پیدا می‌کند و این افزایش قیمت نان طبق روال هرساله و با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی جامعه اعمال می‌شود

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار