قیام های منطقه مرهون عملیات بیت المقدس رزمندگان اسلام است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۵۰۱
ستار هدايت خواه:

قیام های منطقه مرهون عملیات بیت المقدس رزمندگان اسلام است

نماینده مردم  بویراحمد و دنا در مجلس گفت: امروز قیام های اسلام گرای منطقه مرهون حرکت رزمندگان در عملیات بیت المقدس سال 61 است چرا که بعد از این عملیات بود که به تدریج زمینه تشکیل حزب الله فراهم شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، دکتر ستار هدایت خواه ظهر امروز در جشنی که به مناسبت میلاد حضرت زهرا(س) و آزادسازی خرمشهر به همت بسیج کارکنان دانشگاه یاسوج در این دانشگاه برگزار شد، ضمن تبیین اهمیت پیروزی رزمندگان اسلام در عملیات بیت المقدس اظهار داشت: این پیروزی نقطه عطفی در جنگ بود چرا که تا آن موقع تمام تحلیل ها و موضع گیری های غرب بر مبنای پیروزی صدام بود.
 
وی ولایت مداری و شهادت طلبی را دو عامل اصلی موفقیت این عملیات خواند و افزود: در سایه همین ولایت مداری بود که استعدادهای الهی رزمندگان شکوفا شد و آنها را با االگوپذیری از حضرت فاطمه (س) فاطمی کرد.
 
نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس گفت: امروز قیام های اسلامگرای منطقه مرهون حرکت رزمندگان در عملیات بیت المقدس سال 61 است چرا که بعد از این عملیات بود که رزمندگان ایران در لبنان حضور یافتند و به تدریج زمینه تشکیل حزب الله فراهم شد.
 
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به اذعان غرب به تأثیر ولایت مداری شیعیان گفت: فوکویاما یکی از نظریه پردازان غربی است که اعتراف کرده است به اینکه شیعه پرنده تیزپروازی است با دوبال عاشورا و انتظار که زرهی از ولایت مداری بر تن دارد و برای مقابله با شیعه باید این پرنده را از پای درآورد.
 
هدایت خواه با بیان اینکه شهادت طلبی رزمندگان اسلام ریشه در عشق به اهل بیت (ع) دارد خاطرنشان کرد: در دوران اصلاحات دبیر یکی از احزاب اصلاح طلب گفته بود که فرق جوانان زمان ما با جوانان زمان جنگ این است که آنها دوست داشتند بمیرند ولی جوانان امروز به زندگی علاقه مند هستند.
 
در این مراسم که با حضور پرشور دانشجویان و کارکنان دانشگاه یاسوج همراه بود، در رثای حضرت زهرا(س) و شهدای دفاع مقدس مولودی خوانی شد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار