آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۵۲۱۶
در بیست و چهارمین روز تیر به ثبت رسید؛

ثبت ارزش بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی ایران

مدیریت ارتباطات بورس انرژی ایران، مجموع ارزش ریالی معاملات ثبت شده در این بازار به ۲۰ هزار و ۸۷۱ میلیارد ریال در روز سه‎شنبه ۲۴ تیر رسید.
ثبت ارزش بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی ایران

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بازار برق بورس انرژی ایران در روز سه‌شنبه میزبان فروش ۶۶۴ میلیون و ۳۷۲ هزار کیلووات ساعت برق با مجموع ارزشی برابر ۱۲ هزار و ۶۶۵ میلیارد ریال بود.

این رقم حاصل فروش حامل‌های انرژی در رینگ داخلی و بین‌الملل بازار فیزیکی، فروش برق و معاملات مربوط به ابزار‌های مالی در این روز بود.

با توجه به رونق معاملات برق بورس انرژی ایران، ۶۱ درصد ارزش روز بازار مربوط به فروش برق بود.

فروش ۶۶۴ میلیون کیلووات ساعت برق

بازار برق بورس انرژی ایران، میزبان فروش ۶۶۴ میلیون و ۳۷۲ هزار کیلووات ساعت برق در روز ۲۴ تیر بود؛ این معاملات که نتیجه عرضه و فروش برق در تمام تابلو‌های این بازار بود در مجموع ارزشی برابر ۱۲ هزار و ۶۶۵ میلیارد ریال را رقم زد.

در تابلو مشتقه برق ۶۵ میلیون کیلووات ساعت برق تولیدی در نیروگاه‌های حرارتی بزرگ مقیاس به شکل سلف معامله شد.

تابلوی برق فیزیکی نیز میزبان فروش ۹۰.۷ میلیون کیلووات ساعت برق تولیدی در نیروگاه‌های حرارتی بزرگ مقیاس به شکل فیزیکی بود.

تابلوی مشتقه برق آزاد معامله ۲۰ میلیون کیلووات ساعتی برق تولیدی را در نیروگاه‌های کوچک مقیاس و پراکنده به شکل سلف رقم زد.

این گزارش حاکی است، تابلوی فیزیکی برق آزاد میزبان فروش ۴۶۵.۹ میلیون کیلووات ساعت برق تولیدی در نیروگاه‌های کوچک مقیاس و پراکنده به شکل فیزیکی بود؛ این تابلو با ثبت مجموع ارزشی برابر ۹ هزار و ۴۲۰ میلیارد ریال بیش‌ترین سهم را از ارزش بازار برق در این روز به خود اختصاص داد.

هم‌چنین تابلو مشتقه برق سبز میزبان فروش ۱۱.۶ میلیون کیلووات ساعت برق تولیدی در نیروگاه‌های سبز به شکل سلف و میزبان فروش ۱۱.۲ میلیون کیلووات ساعت برق تولیدی در نیروگاه‌های سبز به شکل فیزیکی بود.

مهم‌ترین عرضه‌های پیش‌رو

بازار فیزیکی بورس انرژی ایران برای روز ۲۵ تیر میزبان عرضه‌های متعددی از فرآورده‌های هیدروکربوری خواهد بود؛ از مهم‌ترین این عرضه‌ها به لحاظ حجمی می‌توان به برنامه عرضه ۴۴ هزار تن گاز مایع شرکت پتروپالایش کنگان، ۱۲ هزار تن رافینت و ۱۲ هزار تن نفتای سبک پتروشیمی نوری و ۸ هزار تن برش سبک شرکت سرمایه‌گذاری صنایع شیمیایی ایران اشاره کرد.

از مهم‌ترین عرضه‌ها در رینگ داخلی نیز باید به عرضه یک سبد پایه ۲۰۲ شرکت پتروشیمی بیستون، ۵ هزار تن آیزوریسایکل شرکت پالایش نفت شیراز و ۳ هزار تن آیزوریسایکل شرکت پالایش نفت بندرعباس اشاره کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار