آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۵۸۸۴

آیا بودجه البرز با اولویت عدالت اجتماعی توزیع می‌شود؟

معاون برنامه‌ریزی و بودجه استان البرز از اجرای رویکرد عدالت‌محور در تخصیص اعتبارات استانی خبر داد و گفت: طی دو سال اخیر، ۴۲ پروژه عمرانی نیمه‌تمام در محلات هدف به بهره‌برداری رسیده که نقش مهمی در ارتقای شاخص‌های توسعه در مناطق کم‌برخوردار داشته‌اند.

آیا بودجه البرز با اولویت عدالت اجتماعی توزیع می‌شود؟

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو،ستاره آقایی معاون برنامه‌ریزی و بودجه استان البرز با تأکید بر نقش بودجه در توسعه متوازن استان، گفت: توزیع اعتبار و بودجه در سطح شهرستان‌های البرز با رویکرد عدالت اجتماعی انجام می‌شود و مناطق کم‌برخوردار در اولویت تخصیص منابع قرار دارند.

وی  افزود: گروه آمایش و بهره‌وری استان با هدف ارتقای عدالت اجتماعی، نحوه تخصیص یارانه‌ها و تدوین برنامه‌های عمرانی را بررسی می‌کند و هم‌زمان مرکز آمار نیز بر روند تخصیص بودجه و رعایت الزامات قانونی نظارت دارد.

آقایی با اشاره به زمان‌بندی تخصیص اعتبارات اظهار کرد: سال مالی از اول فروردین آغاز می‌شود و برای برخی پروژه‌های عمرانی به‌ویژه در مناطق روستایی و کوهستانی، اعتبار در شش‌ماهه نخست سال اختصاص داده می‌شود.

وی با بیان اینکه بودجه در دو دسته هزینه‌ای و تملک دارایی سرمایه‌ای تقسیم می‌شود، گفت: اعتبارها هم در قالب جبران خدمات کارکنان دولت و هم توسعه زیرساخت‌ها تخصیص می‌یابد.

آقایی تأکید کرد: در محلات هدف که بیشترین تراکم جمعیتی را دارند، طرح‌هایی بر اساس شاخص‌های توسعه‌ای تدوین و اجرا شده‌اند. از جمله در قالب قرارگاه اجتماعی، پروژه‌های نیمه‌تمام شناسایی و تکمیل شده‌اند.

معاون برنامه‌ریزی و بودجه افزود: در سال ۱۴۰۲، تعداد ۱۵ پروژه عمرانی در این محلات به سرانجام رسید و در سال ۱۴۰۳ نیز ۲۷ پروژه دیگر با رویکرد عدالت‌محور و محله‌محور تکمیل شد.

وی همچنین از پایش ۹۸ شاخص توسعه‌یافتگی در مناطق مختلف استان خبر داد و افزود: این شاخص‌ها در حوزه‌های آموزشی، فرهنگی و اجتماعی مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند تا برنامه‌ریزی دقیق‌تری برای تخصیص منابع صورت گیرد.

آقایی با بیان اینکه منابع استانی به تنهایی پاسخگوی مطالبات نیست، گفت: با اجرای مدل جدید درآمدزایی برای استان و تعیین سهم ۳۰ درصدی دستگاه‌های اجرایی، توازن نسبی در تخصیص منابع برقرار شده است.

وی همچنین با اشاره به نقش مدیریت بحران در دوره اخیر بیان کرد: پس از رخدادهای امنیتی اخیر، ارزیابی خسارات و تأمین زیرساخت‌ها به‌صورت جهادی انجام شد و تیمی در فرمانداری برای بررسی خسارات و جبران آن تشکیل شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار