آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۶۴۳۱

اعزام بیش از ۴۰۰ داوطلب شهرداری اصفهان به عراق برای خدمت‌رسانی در ایام اربعین

رئیس ستاد اربعین شهرداری اصفهان اعلام کرد که در ایام اربعین، ۴۰۰ نیروی انسانی داوطلب از شهرداری‌های استان اصفهان و ۵۰ دستگاه خودروی سبک و سنگین به شهر کربلا اعزام خواهند شد تا در خدمت‌رسانی به زائران شرکت کنند.
اعزام بیش از ۴۰۰ داوطلب شهرداری اصفهان به عراق برای خدمت‌رسانی در ایام اربعین

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، رئیس ستاد اربعین شهرداری اصفهان اظهار داشت که در ایام اربعین، ۴۰۰ نیروی انسانی داوطلب از شهرداری‌های استان اصفهان و ۵۰ دستگاه خودروی سبک و سنگین به شهر کربلا اعزام خواهند شد تا در خدمت‌رسانی به زائران شرکت کنند.

وی افزود که همانند سال‌های گذشته، نیرو‌هایی به منظور نظافت و پاکسازی به مرز چذابه اعزام خواهند شد.

در شهر کربلا، نظافت و پاکسازی محدوده اطراف حرم، از جمله خیابان‌های روضتین، شهدا، بوبیات و قزوینی، بر عهده شهرداری اصفهان است.

رئیس ستاد اربعین شهرداری اصفهان همچنین اعلام کرد که امسال ۲۳ موکب از شهر اصفهان در عراق مستقر خواهند بود. مساحت این موکب‌ها در مجموع حدود ۳۰۰ هزار متر مربع است و نظافت، پاکسازی و حمل پسماند آنها به شهرداری اصفهان واگذار شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار