مدیرعامل یک موسسه پزشکی در ایذه دستگیر شد/دادستانی بیانیه داد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۷۸۸۹

مدیرعامل یک موسسه پزشکی در ایذه دستگیر شد/دادستانی بیانیه داد

دادستان عمومی و انقلاب ایذه از بازداشت متصدی یک موسسه پزشکی غیرمجاز در این شهرستان خبر داد و گفت: این اقدام پس از فوت یکی از شهروندان به‌دنبال بروز عارضه پزشکی انجام شد.
مدیرعامل یک موسسه پزشکی در ایذه دستگیر شد/دادستانی بیانیه داد

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دادگستری خوزستان، صادق دقیقیان پنجشنبه بیان کرد: گزارشی مبنی بر بروز عارضه برای یکی از شهروندان ایذه‌ای پس از مراجعه به یک مطب دندانپزشکی و در نهایت فوت وی، به مرجع قضایی ارسال شد که بلافاصله دستور قضایی برای تکمیل تحقیقات صادر شد.

وی افزود: بررسی‌ها نشان داد که موسس این مطب فاقد هرگونه صلاحیت قانونی بوده و هیچ دندانپزشکی نیز تاکنون مجوز فعالیت در این محل دریافت نکرده است.

دادستان ایذه ادامه داد: با توجه به نتایج تحقیقات و سوابق متهم در ارتکاب جرایم مشابه، دستور بازداشت وی صادر و پس از صدور قرار قانونی، روانه زندان شد.

دقیقیان تصریح کرد: روند رسیدگی به این پرونده با جدیت ادامه دارد و شناسایی سایر عوامل دخیل در دستور کار قرار گرفته است.

پربازدیدترین آخرین اخبار