آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۸۰۸۱
در گفت‌وگو با شبکه SNNTV؛

فواد ایزدی: درخواست آتش‌بس در روز دوازدهم جنگ از سوی رژیم صهیونیستی مطرح شد + فیلم

کارشناس مسائل بین‌الملل، با اشاره به هزینه‌های سنگین جنگ اخیر برای رژیم صهیونیستی، تأکید کرد که این رژیم در روز دوازدهم جنگ، خود خواستار آتش‌بس شد و جمهوری اسلامی ایران باید همچنان آماده باشد.

فواد ایزدی: درخواست آتش‌بس در روز دوازدهم جنگ از سوی رژیم صهیونیستی مطرح شد + فیلم

فواد ایزدی، کارشناس مسائل بین‌الملل، در گفت‌وگو با خبرنگار SNNTV اظهار داشت: آن چیزی که صددرصد می‌دانیم این است که در روز دوازدهم جنگ، رژیم صهیونیستی بود که درخواست آتش‌بس داد.

وی با اشاره به هزینه‌های سنگین واردشده به رژیم صهیونیستی گفت: دشمن متحمل خسارات قابل توجهی شد و تصور می‌کرد که تخریب ساختمان‌ها و مراکز قابل بازسازی است، اما واقعیت چیز دیگری بود.

ایزدی افزود: فردی مانند نتانیاهو و دیگر سران رژیم صهیونیستی ارزشی برای جان انسان‌ها، فارغ از دین و قومیت، قائل نیستند و این نگاه در سیاست‌های آن‌ها مشهود است.

وی همچنین با اشاره به وضعیت سیاسی آمریکا گفت: ترامپ تنها شش ماه است که ریاست‌جمهوری را آغاز کرده و سه سال و نیم دیگر از دوره‌اش باقی مانده است؛ بنابراین نباید تصور کرد که تقابل با رژیم صهیونیستی پایان یافته است.

ایزدی در پایان تأکید کرد: با توجه به شرایط موجود و نااطمینانی شهرک‌نشین‌های صهیونیست نسبت به آینده، کشور باید در آمادگی کامل به سر ببرد.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار