آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۸۲۰۶
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان مطرح کرد

لزوم هزینه شدن اعتبارات تخصیص‌ یافته به استان تا پایان سال

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: در استانی که همه از نمایندگان مجلس گرفته تا مسئولان تلاش می‌کنند که اعتبار بیشتری جذب شود، چرا شرایط به گونه‌ای باشد که در پایان سال برخی اعتبارات تخصیص‌یافته دست نخورده باقی بماند و هزینه نشود.
لزوم هزینه شدن اعتبارات تخصیص‌ یافته به استان تا پایان سال

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله مصطفی محامی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته زاهدان با اشاره به تلاش‌های صورت‌گرفته به‌منظور جذب اعتبارات برای استان سیستان و بلوچستان، تصریح کرد: در استانی که می‌گوییم محروم و نیازمند است و همه از نمایندگان مجلس گرفته تا مسئولان تلاش می‌کنند که اعتبار بیشتری جذب شود، چرا شرایط به گونه‌ای باشد که در پایان سال برخی اعتبارات تخصیص‌یافته دست نخورده باقی بماند و هزینه نشود.

وی با تاکید بر لزوم مدیریت هرچه بهتر این مسئله، اضافه کرد: تیم مدیریتی در کشور و استان، باید قوی، منسجم و کارآمد باشد تا بتواند در مسیر خدمت به مردم حرکت کند و اتحاد ملی و همدلی مردمی همچنان قدرتمند باقی بماند.

امام جمعه زاهدان همچنین با اشاره به موضوع فلسطین و مردم غزه گفت: رژیم غاصب صهیونیستی با محاصره، قتل، بمباران و ممانعت از رسیدن آذوقه و دارو، مردم غزه را در قحطی و گرسنگی نگه داشته است و اجازه نمی‌دهد که دیگران به آنها کمک کنند، مگر شرکت خاصی از آمریکا اجازه یابد، آن‌هم با نقشه که مردم گرسنه برای لقمه‌ای نان در صف می‌ایستند و در همان صف با تیر مستقیم هدف قرار می‌گیرند.

آیت الله محامی بیان کرد: انتظار می‌رود که جهان اسلام و هر کسی که قدرت تأثیرگذاری دارد برای برانگیختن ملت‌ها اقدام کند تا آنها از دولت‌های خود بخواهند از پشتیبانی رژیم کودک‌کش صهیونیستی دست بردارند و جلوی این جنایات را بگیرند.

وی تأکید کرد: اتفاق‌های فلسطین یک فاجعه انسانی است که فقط به جهان اسلام اختصاص ندارد بلکه پیروان همه ادیان و مذاهب باید به میدان بیایند و برای جلوگیری از این جنایات اقدام کنند، این موضوعی جهانی و بشری است و همه آزادی‌خواهان وظیفه دارند در برابر آن واکنش نشان دهند.

آیت الله محامی به موضوع آتش‌بس اشاره کرد و گفت: دشمنان به‌دلیل اینکه تحمل موشک‌هایی که از ناحیه ایران شلیک می‌شد را نداشتند، به سراغ آتش‌بس رفتند، البته این آتش‌بس شکننده است بنابراین رزمندگان ما باید همچنان آماده بمانند.

وی ادامه داد: ملت ما نیز محکم، استوار و پایدار باید در مسیر مقاومت بماند و حواسمان جمع باشد؛ ماهیت و ذات دشمن همین است و اگر دستش برسد، هیچ فروگذاری نخواهد کرد.

وی با اشاره به رفتار‌های آمریکا و اروپا، تاکید کرد: آنها با وجود آتش‌بس، تحریم و تهدید را رها نکرده‌اند، همچنان فشار می‌آورند و این‌گونه نیست که از دشمنی خود دست برداشته باشند.

امام جمعه زاهدان خاطرنشان کرد: یکی از عوامل مهم اقتدار، رهبری حکیم، مقتدر، شجاع و با شهامت است که خداوند سایه ایشان را بر سر ما، مردم و جامعه اسلامی مستدام بدارد، دومین عامل اقتدار، انسجام ملی و همدلی مردمی بوده است که باید با همه توان حفظ شود.

وی با تأکید بر نقش مردم و مسوولان در حفظ انسجام اجتماعی، تصریح کرد: مردم و مسوولان باید بر نقاط مشترک تأکید کنند و از پرداختن به مباحث حاشیه‌ای و جنجالی که جامعه را دو قطبی و جناح‌بندی می‌کند پرهیز شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار