آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۸۴۷۵

هزینه جشن تولد جوان تبریزی صرف آزادی ۲۰ زندانی غیرعمد شد

هزینه جشن تولد یک جوان تبریزی به مبلغ ۱۰ میلیارد ریال، صرف آزادی ۲۰ زندانی غیرعمد شد.
هزینه جشن تولد جوان تبریزی صرف آزادی ۲۰ زندانی غیرعمد شد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، در هفته‌های اخیر، فرهنگی نو، زیبا و خداپسندانه در تبریز در حال شکل‌گیری است که بر اساس آن، جوانان تصمیم گرفته‌اند شادی تولد خود را با کسانی قسمت کنند که سال‌هاست شادی را پشت میله‌های زندان جا گذاشته‌اند.

بر این اساس، پویا برزگر، جوان نیک‌اندیش تبریزی در اقدامی تحسین‌برانگیز با پرداخت ۱۰ میلیارد ریال، پرداخت بدهی ۲۰ زندانی مالی جرایم غیرعمد را در آذربایجان شرقی فراهم کرد.

این جوان نیک‌اندیش تبریزی با حضور در ستاد دیه استان، بدهی این زندانیان را پرداخت کرد و گفت: امسال در ماه مبارک رمضان، وقتی برای اولین بار خبر جشن گلریزان را شنیدم، حس خاصی تمام وجودم را گرفت و همان لحظه با خودم فکر کردم چه‌طور می‌شود روز تولدم که چند ماه بعد است و همیشه برای خودم یک روز ماندگار بوده است، امسال رنگ دیگری بگیرد؟

برزگر

افزود: تصمیم گرفتم به‌جای هزینه‌های همیشگی برای برگزاری جشن و مهمانی، آن شادی را با کسانی قسمت کنم که پشت میله‌های سرد زندان، چشم‌انتظار یک روزنه امید هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار