آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۰۳۷۲
وزیر تعاون:

تسهیل مسیر صادرات در رشد اقتصادی استان‌های مرزی مؤثر است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تسهیل مسیر صادرات، در تقویت اشتغال و رشد اقتصادی استان‌های مرزی مانند گلستان بسیار مؤثر خواهد بود.

تسهیل مسیر صادرات در رشد اقتصادی استان‌های مرزی مؤثر است

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو،  وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در روز نخست سفر به استان گلستان به شهرستان مرزی و اهل سنت‌نشین گمیشان سفر کرد و از یکی واحدهای تولید کننده لبنیات این خطه بازدید کرد؛ علی‌اصغر طهماسبی استاندار گلستان عبدالجلال ایری نماینده مردم حوزه انتخابیه غرب گلستان، وزیر تعاون را همراهی می کردند.

احمد میدری وزیر تعاون، کارو رفاه‌ اجتماعی در این بازدید اظهارکرد: مجموعه‌هایی مانند این واحد تولیدی لبنی مصداق واقعی تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی هستند. حمایت از چنین واحدهایی، به‌ویژه با رفع موانع تولید و تسهیل مسیر صادرات، در تقویت اشتغال و رشد اقتصادی استان‌های مرزی مانند گلستان بسیار مؤثر خواهد بود.

در ادامه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفت‌وگویی صمیمی با مدیران و کارکنان، از تعهد این شرکت به توسعه تولید و خلق فرصت‌های شغلی پایدار تمجید کرد.

وی با تأکید بر عزم دولت برای حمایت از واحدهای تولیدی صادرات‌محور این مجموعه را الگویی درخشان برای اقتصاد مقاومتی دانست.

در ادامه این سفر وزیر تعاون عازم شهرستان ساحلی بندرترکمن در غرب استان گلستان شد و ازاتحادیه شرکت‌های تعاونی ماهیگیران بندرترکمن بازدید کرد.

نمایندگان اتحادیه در این بازدید به وزیر هشدار دادند که خشکی بخش‌هایی از خلیج گرگان و لایروبی‌نشدن مستمر کانال‌های آبی، تهدیدی جدی برای منابع دریایی و شغل صدها صیاد است.

آنها تأکید کردند که در صورت ادامه این وضعیت، ظرفیت‌های مهم صید در شمال کشور از بین خواهد رفت و امنیت شغلی خانواده‌های بسیاری به خطر خواهد افتاد.

وزیر تعاون در این بازدید با تقدیر از نقش مهم تعاونی‌های صیادی در اقتصاد منطقه، وعده داد که پیگیری‌های لازم برای تأمین مالی، بیمه و لایروبی کانال‌ها را از طریق مراجع ذیربط انجام خواهد داد و این مسائل را در سطح ملی مطرح خواهد کرد.

این بازدیدها بخشی از سفر سه‌روزه احمد میدری به گلستان است؛ این سفر با هدف تقویت زیرساخت‌های اشتغال، حمایت از تولید داخلی و گسترش سرمایه‌گذاری در سرزمین رنگین‌کمان اقوام طراحی شده و شامل بازدید از دیگر پروژه‌های صنعتی، دیدار با کارآفرینان و کارگران، و برگزاری نشست‌های تخصصی با فعالان اقتصادی استان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار