آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۰۸۰۴
با ۱۸ میلیارد تومان اعتبار

آغاز ساخت زمین چمن مصنوعی مرحوم جعفریان در حاشیه شهر مشهد

ساخت زمین چمن مصنوعی مرحوم جعفریان با ۱۸ میلیارد تومان اعتبار در حاشیه شهر مشهد آغاز شد.
آغاز ساخت زمین چمن مصنوعی مرحوم جعفریان در حاشیه شهر مشهد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، این مراسم باحضور رئیس فدراسیون فوتبال، استاندار خراسان رضوی، تعدادی از نمایندگان استان، پیشکسوتان فوتبال خراسان رضوی و جمعی از فوتبالیست‌های استان برگزار شد. 
رئیس هیئت فوتبال خراسان رضوی گفت: این طرح ورزشی که با هدف ارتقای زیرساخت‌های فوتبال در استان و حمایت از استعداد‌های جوان صورت می‌پذیرد، گامی مهم در راستای توسعه ورزش قهرمانی و همگانی محسوب می‌شود.
سید خلیل موسوی افزود:این مجموعه ورزشی شامل زمین چمن مصنوعی استاندارد، سیستم نورپردازی مدرن، رختکن‌های مجهز برای ورزشکاران و سکو‌های تماشاگران خواهد بود که نویدبخش آینده‌ای روشن‌تر برای فوتبال حاشیه شهر مشهد است.

وی تصریح کرد: زمانبندی تکمیل چمن مصنوعی این طرح بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، در مدت ۴ ماه تکمیل و آماده بهره‌برداری خواهد شد. 
 رئیس فدراسیون فوتبال در حاشیه این مراسم، اظهار داشت: خراسان رضوی از ظرفیت‌های بسیار خوبی در حوزه فوتبال برخوردار است و ساخت چنین زمین استانداردی، گامی بسیار مؤثر در جهت شکوفایی این استعداد‌ها در حاشیه شهر مشهد است.

مهدی تاج افزود: فدراسیون فوتبال حمایت کامل خود را از این گونه طرح‌ها اعلام می‌دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار