آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۲۳۳۹

معاون استاندار گلستان: رئیس جمهور باید از پتروشیمی گلستان گره‌گشایی کند

معاون امور اقتصادی استانداری گلستان گفت: سرمایه گذار پتروشیمی گلستان برای اجرایی کردن تعهدات خود در احداث و تکمیل این پروژه پیش‌شرط‌هایی مطرح کرده است که گره گشایی از آنها نیازمند مساعدت رئیس جمهور است.

معاون استاندار گلستان: رئیس جمهور باید از پتروشیمی گلستان گره‌گشایی کند

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، عبدالعلی کیانمهر، معاون اقتصادی استاندار گلستان، در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهارکرد: پتروشیمی از روز اول دغدغه من بود، برخی اعضای هیات مدیره انگار نمی‌خواهند این پروژه به سرانجام برسد!

وی بیان کرد : جلسه‌ای با شریعتمداری مدیرعامل هلدینگ خلیج‌فارس برگزار کردیم. آن‌ها آماده‌اند، اما ۲ شرط مهم تأمین گاز و توافق بر ۲۰ درصد تولید برای داخل و ۸۰ درصد صادرات دارند که این‌ها باید در حضور رئیس‌جمهور نهایی شود.

معاون استاندار گلستان با اعلام اینکه احداث پتروشیمی در استان توجیه اقتصادی دارد، افزود: مشکل آنجاست که مدیر گلستانی در مدیریت پتروشیمی کشور نداریم. تا زمانی که آدم‌های ما در مدیریت نباشند، این پروژه پیش نمی‌رود.

کیانمهر با اشاره به موقعیت استراتژیک گلستان، گفت: مرز اینچه‌برون امن و بکر و دروازه ورود به آسیای میانه است.

وی افزود: با ترکمنستان، قزاقستان و ازبکستان برنامه‌های نمایشگاهی داریم. برای اولین بار پس از استقلال ترکمنستان، نمایشگاهی در ایران به میزبانی گرگان برگزار شد و حالا دعوت‌نامه برای نمایشگاه در بالکان‌آباد دریافت کردیم.

معاون استاندار گلستان اظهار کرد: ۴۰۰ کیلومتر مرز مشترک گلستان با ترکمنستان فرصتی برای دور زدن تحریم‌ها و صادرات صنایع است و در این راستا به تازگی ‌۱۱ رام قطار وارد استان شده و همچنین تلاش می‌کنیم پایانه صادراتی اینچه‌برون تا پایان سال راه‌اندازی شود.

وی ادامه داد: قزاقستان برای برگزاری نمایشاه گلستان در کشور خود مشتاق است و سفیر ازبکستان هم برنامه‌هایی برای همکاری دارد.

کیانمهر اظهار کرد: اینچه‌برون نه‌تنها برای صادرات، بلکه برای تأمین نهاده‌های دامی و امنیت غذایی کلیدی است و در شرایطی که امنیت غذایی آسیب‌پذیر است، این مرز می‌تواند کریدور شمال-جنوب را فعال کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار