بسيج دانشجويي انديشه‌هاي امام (ره) را در دانشگاه‌ها بيشتر بيان کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۲۶۷
نماينده ولي فقيه در سپاه استان قزوين:

بسيج دانشجويي انديشه‌هاي امام (ره) را در دانشگاه‌ها بيشتر بيان کند

نماينده ولي فقيه در سپاه استان قزوين با اشاره به اينكه رؤساي دانشگاه‌ها و استادان بايد صحبت‌هاي امام راحل را بپذيرند، گفت: بسيج دانشجويي بايد انديشه‌هاي امام(ره) را در دانشگاه‌ها بيشتر بيان کند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از قزوين، حجت الاسلام سيد مرتضي حسيني ديشب در نشست رؤساي دانشگاه هاي استان، مسئولان نواحي بسيج و مسئولان دفاتر بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان تصريح كرد: مباحث مطروحه از جانب امام در رابطه با دانشگاه بسيار است، که رؤساي دانشگاه ها و ديگر مديران هرچند وقت يکبار بايد اين گنجينه را مرور و بازخواني کنند تا خط فکري مناسب را از اين مطالب استخراج نمايند.
 
وي با اشاره به سخنان حضرت امام خميني (ره) در رابطه با سعادت و شقاوت ملت از طريق دانشگاه افزود: دو ملاک براي دانشگاه بايد مورد توجه قرار گيرد که اولين آن تخصص است؛ چراکه اگر متخصص خوب در دانشگاه تربيت نشود، غرب زده ها عرصه را در دست خواهند گرفت.
 
حسيني انسان سازي را دومين ملاک دانشگاه اسلامي از ديدگاه حضرت امام خميني (ره) دانست و افزود: اگر اين تربيت انساني نباشد، فراگيري علم مضرتر خواهد بود؛ پس دانش و تخصص بايد در کنار تربيت باشد که متاسفانه عدم پياده سازي اين مهم، خلا دانشگاه هاي ماست.
 
نماينده ولي فقيه در سپاه صاحب الامر(عج) تصريح کرد: رؤساي دانشگاه ها و اساتيد اگر به اين موضوع اعتقاد دارند که امام راحل معماري آينده نگر بوده اند، بايد اين صحبت هاي امام را بپذيرند و بسيج دانشجويي نيز بايد انديشه هاي امام (ه) را بيشتر از حال در دانشگاه ها بيان کند.
 
وي با اشاره به اينکه مقام معظم رهبري بر خودباوري تاکيد بسزايي دارند، خاطرنشان کرد: بايد باور کنيم که بدون غربي ها، مملکت مي تواند به استقلال برسد و لازمه اين مهم بازخواني انديشه هاي امام خميني(ره) در رابطه با دانشگاه است./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار