آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۳۲۸۲
استاندار خراسان جنوبی:

هیچ مدیری حق ندارد از پاسخ به خبرنگاران خودداری کند / اصحاب رسانه بلندگوی مردم اند

استاندار خراسان جنوبی گفت: بهترین مشاور برای هر مدیر، رسانه ای است که نقد منصفانه و سازنده ارائه کند و مدیران موفق کسانی هستند که از این نقدها برای توسعه استان بهره می‌برند.
هیچ مدیری حق ندارد از پاسخ به خبرنگاران خودداری کند / اصحاب رسانه بلندگوی مردم اند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بیرجند، سید محمدرضا هاشمی امشب در گردهمایی خبرنگاران خراسان جنوبی ضمن قدردانی از تلاش خبرنگاران و فعالان مطبوعاتی اظهار داشت: رسانه‌ها شریک توسعه، انسجام و همدلی اند و از یک سو مطالبه گری را ارتقا می‌دهند و از سوی دیگر مسئولان را موظف به پاسخگویی می‌کنند.

 

وی افزود: امروز رمز موفقیت یک مدیر در جامعه این است که رسانه را بازوی قوی خود بداند، چراکه رسانه پل ارتباطی مردم و مسئولان است. مقام معظم رهبری نیز اصحاب رسانه و مطبوعات را در خط مقدم جبهه آگاهی و روشنگری خطاب کرده اند.

 

استاندار با تأکید بر نقش رسانه ها در حفظ سرمایه اجتماعی در شرایط بحرانی گفت: در خراسان جنوبی وحدت و همدلی مسئولان، نمایندگان مجلس و مردم به ویژه با محوریت نماینده ولی‌فقیه حضرت آیت‌الله عبادی، دستاوردهای چشمگیری به همراه داشته است. 

 

به گفته وی، یکی از نتایج این همدلی، کاهش نرخ بیکاری استان به ۴.۱ درصد در بهار ۱۴۰۴ بوده که کمترین میزان در سالهای اخیر است.

 

وی همچنین به پروژه راهآهن چابهار–سرخس اشاره کرد و آن را از مطالبات قدیمی مردم استان دانست که اکنون با سرعت در حال اجراست. 

 

 

استاندار در ادامه با قدردانی از روسای پیشین و فعلی مجمع نمایندگان استان تصریح کرد: پیشرفت این پروژه در سایه حمایت‌ها و پیگیری‌های اصحاب رسانه و همدلی مسئولان محقق شده است.

 

استاندار خراسان جنوبی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع مجوز کولبری در دولت چهاردهم اشاره کرد و گفت: با اجرای این طرح و هدفگذاری برای ایجاد “بانه شرق کشور” در استان، تحولی بزرگ در رونق اقتصادی و افزایش نشاط اجتماعی، به ویژه در چهار شهرستان و روستاهای مرزی، رقم خواهد خورد.

 

وی با تأکید بر اینکه همه توفیقات امروز استان نتیجه وحدت، انسجام و صمیمیت مردم و مسئولان است، افزود: استمرار این مسیر نیازمند تداوم نقش‌آفرینی رسانه ها در نقد سازنده و روشنگری است.

 

 

 

 استاندار خراسان جنوبی با اشاره به نقش محوری رسانه‌ها در اطلاع‌رسانی و ایجاد انسجام اجتماعی گفت: صمیمیت و وحدت میان اصحاب رسانه موجب پیشرفت همه‌جانبه استان شده است و جا دارد به طور ویژه از تلاش‌های صدا و سیمای استان، به ویژه در ایام جنگ تحمیلی اخیر، صادقانه تشکر کنم.

 

وی با تاکید بر ضرورت پاسخگویی مدیران استان تصریح کرد: دوران مدیریتی فعلی تحمل هیچ گونه بی‌پاسخی از سوی مدیران به خبرنگاران را نخواهد داشت، درب اتاق همه مدیران اجرایی و ستادی، فرمانداران و بخشداران به روی مردم و رسانه ها باز است و ما مکلف به پاسخگویی و تعامل هستیم.

 

هاشمی ضمن اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری درباره "جهاد تبیین" اظهار داشت: تحقق این مهم موجب تزریق امید و روشنگری به جامعه خواهد شد و در دولت چهاردهم به ریاست دکتر پزشکیان، حمایت و تقویت رسانه‌ها و مطبوعات با جدیت پیگیری می‌شود.

 

وی افزود: مشکلات و دغدغه های اصحاب رسانه شنیده شده و پاسخگویی به آنها در دستور کار قرار دارد، برای اولین بار رئیس خانه مطبوعات استان در جلسه شورای اداری حضور یافت و امکان طرح دغدغه‌ها فراهم شد؛ این روند در جلسات آتی نیز ادامه خواهد یافت.

 

استاندار خراسان جنوبی به برخی پروژه‌های مهم استان اشاره کرد و گفت: سرمایه‌گذاری قابل توجهی در حوزه راه آهن، انتقال گاز ۳۶ اینچ، بهره‌برداری از نیروگاه زغالسنگ سوز طبس پس از ۱۷ سال، و تفاهم‌نامه اجرای نیروگاه ۱۳۰۰ مگاواتی با اشتغال پنج هزار خانوار آغاز شده است، همچنین بزرگترین واحد تولید محصولات پزشکی در قائن با اشتغالزایی برای ۱۲۰۰ نفر عملیات اجرایی خود را شروع کرده است.

 

هاشمی گفت: روز خبرنگار تنها یک روز خاص نیست، بلکه همه روزها روز خبرنگار است و در تولید خبر، دقت، فدای سرعت نخواهد شد. اعتماد مردم به اخبار منبعث از تلاش صادقانه رسانه ها است.

 

استاندار خراسان جنوبی در پایان تأکید کرد: مردم استان اهل دین، فرهنگ و بزرگواری هستند و شایسته بهترین خدمات اند، بی حاشیه و با وفاداری به منافع مردم حرکت خواهیم کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار