فعالیت ادارات ایلام با دو ساعت تأخیر آغاز می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۵۴۲۲

فعالیت ادارات ایلام با دو ساعت تأخیر آغاز می‌شود

فعالیت دستگاه‌های اجرایی استان ایلام فردا (یکشنبه) به علت ورود توده گرد و غبار و افت کیفی هوا با دو ساعت تاخیر آغاز می‌شود.
فعالیت ادارات ایلام با دو ساعت تأخیر آغاز می‌شود

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، با توجه به هشدار سطح نارنجی اداره کل هواشناسی مبنی بر ورود توده گرد و خاک غلیظ به استان ایلام و احتمال افزایش غلظت و ماندگاری ذرات معلق هوا در ساعت‌های ابتدایی صبح، فعالیت ادارات و دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها، شرکت‌های بیمه، مؤسسه‌های آموزش عالی و سایر سازمان‌های دولتی (به استثنای دستگاه‌های خدمات‌رسان) در روز یکشنبه با دو ساعت تاخیر و از ساعت هشت صبح آغاز می‌شود.

مصوبه ستاد مدیریت بحران استانداری با تایید استاندار ایلام و در راستای حفظ سلامت مردم اتخاذ شده و شامل دستگاه‌های خدمات‌رسان، نیرو‌های عملیاتی، نظامی و انتظامی، مراکز درمانی، بیمارستان‌ها و نیرو‌های شیفت‌گردان نمی‌شود و فعالیت آنها طبق روال عادی ادامه خواهد داشت.

پیش بینی کارشناسان هواشناسی بیانگر استقرار توده گرد و غبار در استان ایلام تا پیش از ظهر فردا است.

پربازدیدترین آخرین اخبار