آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۵۵۷۳

پرشدن ۲۷ حلقه چاه آب غیرمجاز در بروجرد

مدیر امور منابع آب بروجرد گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۲۷ چاه آب غیرمجاز در شهرستان پر شده است.
پرشدن ۲۷ حلقه چاه آب غیرمجاز در بروجرد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حمزه حسنوند مدیر امور منابع آب بروجرد گفت: ۱۱۰ حلقه چاه غیرمجاز در بروجرد شناسایی شده که از ابتدای سال تاکنون ۲۷ چاه غیرمجاز در شهرستان پُر شده است.

وی با بیان اینکه از این تعداد چاه غیرمجاز شناسایی شده ۳۰ حلقه چاه مربوط به سنگبری‌ها بوده و هم اکنون دارای مجوز هستند، افزود:از ابتدای سال زراعی ۱۴۰۳ هم ۶ حلقه چاه غیرمجاز در بروجرد مسدود شده‌اند.

حسنوند با اشاره به رتبه اول بروجرد در زمینه‌ی مسدود کردن چاه‌های غیرمجاز در استان گفت: بهره‌برداران چاه‌های مجاز باید با نصب کنتور‌های هوشمند به مدیریت برداشت آب کمک کنند.

وی تأکید کرد: کشاورزان برای صیانت از آب‌های زیرزمینی از حفر چاه‌های غیرمجاز، انتقال آب به زمین‌های خارج از محدوده چاه و نصب منصوبات غیرمجاز روی چاه‌های تحت مالکیت خودداری کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار