آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۵۷۶۲

افزایش ظرفیت و ایمنی انتقال گاز در منطقه ۶؛ آماده‌باش برای زمستان سال جاری

مدیر منطقه شش عملیات انتقال گاز ایران از پایدار بودن جریان گاز به صنایع و نیروگاه‌ها در استان‌های جنوبی خبرداد.
افزایش ظرفیت و ایمنی انتقال گاز در منطقه ۶؛ آماده‌باش برای زمستان سال جاری

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا بنی‌اسدی مدیر منطقه شش عملیات انتقال گاز در نشست خبری با خبرنگاران اظهارکرد: منطقه شش عملیات انتقال گاز یکی از بزرگ‌ترین مناطق ده‌گانه شرکت انتقال گاز ایران است و نزدیک به ۲۷ درصد از پهنه خاکی و آبی کشور را پوشش می‌دهد.

وی افزود: ویژگی برجسته این منطقه وجود خط لوله زیر دریایی در بستر تنگه خوران است که گاز را میان بندرعباس و جزیره قشم منتقل می‌کند، به علت تراکم صنایع و نیروگاه‌ها در قشم انتقال گاز به‌صورت معکوس از بندرعباس انجام می‌شود.

مدیر منطقه شش عملیات انتقال گاز عنوان کرد: خط هفتم سراسری از اسدویه تا بندرعباس امتداد دارد و سپس گاز را به جنوب کرمان و سیستان و بلوچستان می‌رساند، انشعاب ۳۰ اینچی این خط بیش از ۹۰ درصد گاز صنایع، نیروگاه‌ها و پالایشگاه‌های غرب بندرعباس را تأمین می‌کند؛ پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس نیز بیش از ۶۰ درصد بنزین کشور را تولید می‌کند.

بنی‌اسدی درباره آمار انتقال گاز گفت: در سال ۱۴۰۳ حدود ۲۰ میلیون متر مکعب گاز منتقل شد که نسبت به سال قبل بیش از یک‌ونیم درصد رشد داشت و در پنج‌ماهه نخست امسال نزدیک به ۸ میلیون متر مکعب گاز انتقال یافته است، در زمستان پیش‌رو با توجه به نیاز مناطق سردسیر حجم انتقال افزایش خواهد یافت.

وی به شرایط اقلیمی متنوع منطقه اشاره کرد و افزود: دمای منطقه از بالای ۵۵ درجه در ایرانشهر و جنوب کرمان تا سرمای منفی ۱۰ درجه در پاریز کرمان متغیر است، با وجود این زمستان گذشته بدون اختلال در انتقال گاز سپری شد درحالی که برخی استان‌ها با قطعی‌های برق مواجه بودند.

مدیر منطقه شش عملیات انتقال گاز تأکید کرد: تمامی فعالیت‌های عملیاتی با رعایت کامل ایمنی انجام می‌شود و طی سه سال گذشته هیچ حادثه منجر به فوت در این منطقه ثبت نشده است.

وی همچنین درباره مسئولیت اجتماعی منطقه گفت: منطقه شش در ساخت مدارس و مساجد، تأمین بخشی از هزینه‌های حمل‌ونقل دانش‌آموزان و کمک به طرح‌های آبرسانی روستا‌های همجوار خطوط لوله مشارکت داشته است.

بنی‌اسدی اعلام کرد: هم‌اکنون تنها ۵۰ درصد ظرفیت خط هفتم استفاده می‌شود با راه‌اندازی ایستگاه شهید راهبر تا تیرماه ۱۴۰۵ ظرفیت انتقال گاز منطقه ۳۰ درصد افزایش خواهد یافت، همچنین خط یازدهم سراسری از اسدویه به کرمان درحال اجراست که پس از بهره‌برداری حدود ۶۰میلیون متر مکعب به ظرفیت انتقال افزوده می‌شود.

وی درباره سرقت خطوط و ایستگاه‌ها گفت: اخیراً برخی سارقان خط ۲۰ اینچ قشم را تخریب کرده بودند که با فناوری نشتیابی لیزری شناسایی و رفع شد، حصار ایستگاه‌ها و مارکر‌ها نیز به مصالح مقاوم تغییر یافته است تا سرقت‌ها کاهش یابد.

مدیر منطقه شش عملیات انتقال گاز در پایان تأکید کرد: تمام تعمیرات خطوط و ایستگاه‌های تقویت فشار در تابستان انجام شده و اطمینان دارد که زمستان ۱۴۰۴ نیز انتقال گاز به شکل پایدار و بدون وقفه ادامه خواهد یافت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار