آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۹۲۰۶

کانون‌های فرهنگی باید الگوی سبک زندگی و هم‌افزایی اجتماعی باشند

معاون اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری البرز در جمع مدیران کانون‌های فرهنگی تبلیغی استان تأکید کرد: کار تشکیلاتی منسجم، شبکه‌سازی و مردمی بودن برنامه‌ها از الزامات امروز برای ارتقای اثرگذاری فعالیت‌های فرهنگی است.
کانون‌های فرهنگی باید الگوی سبک زندگی و هم‌افزایی اجتماعی باشند

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشو، فرید نجف‌نیا معاون اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری استان البرز در آیین نشست مدیران کانون‌های فرهنگی تبلیغی گفت: اثرگذاری و اثربخشی برنامه‌ها در میدان، در گرو کار تشکیلاتی و عملیات‌های روشن و منظم است.

وی با تأکید بر لزوم هم‌افزایی میان کانون‌ها افزود: مدیران کانون‌ها باید از ظرفیت‌های یکدیگر مطلع شوند تا بستر هم‌اندیشی و استفاده حداکثری از امکانات و ابزار‌ها فراهم شود.

نجف‌نیا با بیان اینکه مدیر کانون تنها یک مدیر اجرایی نیست، تصریح کرد: او باید به‌عنوان الگوی سبک زندگی ایفای نقش کند. انقلاب اسلامی در معرض هجمه‌های نظام سلطه قرار دارد و لازم است با توانمندسازی و نظام‌مند کردن استعداد‌ها در این مسیر گام برداریم.

وی همچنین با اشاره به اهمیت درک شرایط و موقعیت حساس کنونی گفت: مردمی بودن باید محور فعالیت‌ها باشد. گفت‌و‌گو‌ها باید با تکیه بر جریان مردمی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های حمایتی انجام شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری البرز در پایان خاطرنشان کرد: شبکه‌سازی بین کانون‌ها و تبادل تجربه‌ها نوعی عملیات میدانی محسوب می‌شود که ایجاد دلگرمی می‌کند. برکات کار‌های جبهه‌ای و تشکیلاتی در این زمینه بی‌نظیر است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار