کد خبر:۱۲۹۹۲۷
نماینده مردم اراک در مجلس:
اقتصاد تعاونی را با ایجاد تعاونیهای فراگیر ملی برند سازی کنیم
نماینده مردم اراک و کمیجان در مجلس گفت: با ایجاد تعاونیهای فراگیر ملی باید بتوان اقتصاد تعاونی را بزرگ کرده، و برندسازی کنیم.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اراک، عباس رجایی روز گذشته در همایش کارآفرینان تعاونگر استان مرکزی با اشاره به اينكه با ایجاد تعاونیهای فراگیر ملی باید بتوان اقتصاد تعاونی را بزرگ کرده، و برندسازی کنیم، تصريح كرد: بنگاه های کوچک اقتصادی و زود بازده هم می توانند در این زمینه کمک کنند تا با توانمندسازی اعضای تعاونیها تمامی اقشار در تعاونی ها عضو شوند.
وی سهم اقتصاد تعاوني را در پایان سند چشمانداز 25 درصد کل اقتصاد کشور عنوان کرد و گفت: با نگاه کلی به اقتصاد کشور باید رشد تعاونی ها را در قالب تعاونیهای فراگیر ملی وارد كنيم.
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس دستیابی به مقطع توسعه پایدار در کشورهای مختلف را یکی از مهمترین رویکردهای اقتصادی برشمرد و افزود: اقتصاد تولید محور زمینهساز توسعه است و توسعه پایدار ناشی از یک حرکت هماهنگ و یکپارچه مي باشد كه باید با این یکپارچگی به یک اقتصاد و توسعه پایدار دست پیدا کنیم.
رجایی با تاکید بر افزایش کیفیت کار تعاونی ها تصریح کرد: براي افزایش کیفیت کار تعاونی ها بايد از مدل های حقیقی اقتصادی استفاده کنیم و با ایجاد یک حرکت جدی رو به رشد در این بخش، شرایط را به گونهای تغییر دهيم که تولید حرف اول را در جامعه بزند.
وی از اجرایی شدن 20 درصد برنامه چهارم توسعه در مجلس خبر داد و گفت: در برنامه پنجم توسعه باید با جبران کسری رشد برنامه چهارم توسعه به موضوع جهاد اقتصادی بیشتر اهمیت دهیم و این مهم درحد شعار نماند كه تنها با ارائه آمارهای صحیح و منطقی و برنامهریزی و تلاش مضاعف میسر می شود./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰