صنایع البرز با چالش نیروی انسانی مواجه هستند+فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۰۱۷۱۲
مدیرکل صمت استان در گفت‌وگو با SNN TV:

صنایع البرز با چالش نیروی انسانی مواجه هستند+فیلم

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز کمبود نیروی انسانی را چالش جدی صنایع استان دانست و گفت: برای جبران آن، استفاده از دانشجویان فارغ‌التحصیل، زندانیان باز و آموزش نیروها در دستور کار قرار گرفته است.
صنایع البرز با چالش نیروی انسانی مواجه هستند+فیلم

محمد انصاری، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، با اشاره به چالش‌های تأمین برق، آب و گاز برای صنایع در فصل سرما گفت: هر سال در نیمه اول سال با مدیریت مصرف برق و آب مواجه هستیم و در نیمه دوم سال با افزایش مصرف خانگی، صنایع و نیروگاه‌ها باید تدابیر لازم برای سوخت جایگزین را پیش‌بینی کنند.

وی افزود: با مکاتبه‌ای که هفته گذشته با مدیران شرکت گاز استان انجام شد، تأکید شد که واحد‌های صنعتی در تأمین سوخت مایع جایگزین (گازوئیل، نفت سفید و گاز مایع) اقدامات لازم را انجام دهند تا در صورت کمبود گاز طبیعی، تولید دچار اختلال نشود.

مدیرکل صنعت البرز با بیان اینکه بیش از ۴۴ واحد صنعتی بزرگ استان مصرف بالای گاز دارند، خاطرنشان کرد: سال گذشته، شرکت گاز با همکاری صنایع توانست حدود ۵۰ درصد مصرف گاز طبیعی را تأمین کند و بقیه با سوخت مایع جایگزین پوشش داده شد.

وی ادامه داد: امسال نیز با توجه به آغاز زودهنگام ناترازی برق از اوایل اردیبهشت، نیاز به سوخت مایع بیشتر شده است.

وی چالش دیگر صنایع استان را کمبود نیروی انسانی دانست و گفت: از سال گذشته این موضوع شدت یافته و در آینده نیز تشدید خواهد شد، به همین منظور پیشنهاداتی برای استفاده از دانشجویان در پایان دوره تحصیل، بهره‌گیری از زندانیان باز و آموزش آنها در صنایع، و برنامه‌های دیگر برای تأمین نیروی انسانی ارائه شده است.

انصاری تأکید کرد: صنایع استان البرز با همکاری وزارت نفت، شرکت ملی گاز و سایر نهاد‌های ذی‌ربط، در کنار ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تأمین سوخت و برق، در تلاش هستند تا مشکلات نیروی انسانی و انرژی را در فصل سرما مدیریت کنند و تولید و فعالیت‌های صنعتی با حداقل اختلال ادامه یابد.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار