تمامی اقوام و عشایر دل در گرو سربلندی کشور دارند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۰۴۱۵۳

تمامی اقوام و عشایر دل در گرو سربلندی کشور دارند

نماینده مردم شهرستان‌های اردل، فارسان، کیار و کوهرنگ در مجلس شورای اسلامی گفت: تمامی اقوام و عشایر ایران‌زمین دل در گرو حفظ و سربلندی کشور دارند و برگزاری جشنواره ملی اقوام و عشایر ایران‌زمین به میزبانی فارسان از نمادهای این مهم است.

تمامی اقوام و عشایر دل در گرو سربلندی کشور دارند

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا عزیزی فارسانی شامگاه پنجشنبه در آیین اختتامیه سومین جشنواره ملی اقوام و عشایر ایران‌زمین در فارسان تاکید کرد: تقویت وحدت و همدلی مردم کشور از مهمترین اهداف و دستاوردهای برگزاری سومین جشنواره ملی اقوام و عشایر ایران‌زمین به‌شمار می‌رود.

وی افزود: تمامی اقوام و عشایر ایران‌زمین دل در گرو حفظ و سربلندی کشور دارند و برگزاری جشنواره ملی اقوام و عشایر ایران‌زمین به میزبانی فارسان از نمادهای این مهم است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: سومین جشنواره ملی اقوام و عشایر ایران‌زمین از ۱۴ تا ۲۱ شهریورماه جاری به‌میزبانی فارسان برگزار شد.

علیرضا جیلان به حضور گروه‌هایی از استان‌های چهارمحال و بختیاری، لرستان، خوزستان، کردستان و گیلان در سومین جشنواره ملی اقوام و عشایر ایران‌زمین در فارسان اشاره و تاکید کرد: در حاشیه این نمایشگاه ۱۵۰ غرفه صنایع‌دستی، هنرهای سنتی و سوغات محلی برپا شد.

وی با اشاره به راه‌اندازی دبیرخانه دائمی جشنواره ملی اقوام و عشایر ایران‌زمین در فارسان افزود: برگزاری سالانه این جشنواره نقش اثرگذاری در معرفی چهارمحال و بختیاری دارد.

پربازدیدترین آخرین اخبار