مرگ كودك 2 ساله بر اثر سهل انگاري در فردوس
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۰۴۲۰

مرگ كودك 2 ساله بر اثر سهل انگاري در فردوس

در روستای حسین‌آباد شهرستان فردوس سهل‌انگاری عمو سبب مرگ برادرزاده دو ساله‌اش شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، بر اساس نظرات اهالی روستای حسین‌‌آباد فردوس و افرادی که از نزدیک شاهد حادثه بودند، کودکی دو ساله عصر دیروز قربانی سهل‌انگاری و بی‌توجهی والدین و عموی خود شد.

کودک دو ساله در حالی مشغول بازی‌های کودکانه خود بود که نمی‌دانست چه حادثه‌ای در کمین وی نشسته است و از این رو با آسودگی مشغول بازی در اطراف خودروی مینی‌بوس عموی خود شد.

پس از لحظاتی کوتاه از گذشت بازی کودک، م. ح، راننده خودروی مینی‌بوس با روشن کردن خودرو و عدم توجه به اطراف و نیز بدون اطلاع از حضور برادرزاده خود در اطراف خودرو با حرکت به عقب از روی بدن برادرزاده خود عبور و وی را به کام مرگ کشاند.

این حادثه در روستای حسین‌آباد در 10 کیلومتری شهرستان فردوس رخ داد که به دلیل شدت جراحت وارده به بدن کودک وی جان خود را قبل از رسیدن آمبولانس به محل حادثه و انتقال به بیمارستان از دست داد.

این کودک دو ساله در حالی قربانی این حادثه تلخ و اسفناک شد که کمی دقت و توجه راننده مینی‌بوس قبل از به حرکت درآوردن خودرو می‌توانست از مرگ کودک و از به سوگ نشستن خانواده وی جلوگیری کند./انتهای پیام/
پربازدیدترین آخرین اخبار