سارقان مامورنما را شناسایی کنید
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۱۵۸۵۲

سارقان مامورنما را شناسایی کنید

فرمانده انتظامی شهرستان نظرآباد با اشاره به شناسایی و دستگیری اعضای باند سارقان تحت عنوان مامور از شهروندان درخواست کرد چنانچه توسط این افراد مورد سرقت قرار گرفته‌اند برای طرح شکایت به پلیس آگاهی شهرستان نظرآباد مراجعه نمایند.

سارقان مامورنما را شناسایی کنید

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ حسین حسنوندی با اعلام این خبر گفت: در پی گزارش چندین مورد سرقت منزل در شهرستان نظرآباد موضوع با حساسیت ویژه در دستورکار اطلاعاتی کارآگاهان پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.

حسنوندی افزود: ماموران با انجام تحقیقات میدانی و اقدامات پلیسی یک باند مجرمانه چندنفره را شناسایی کردند که با استفاده از لباس نظامی، مدارک هویتی جعلی و... خود را به عنوان مأمور پلیس به شهروندان معرفی کرده و اقدام به سرقت منزل و یا اخاذی از عابرین پیاده می‌کردند.

وی ادامه داد: کارآگاهان با تلاش شبانه روزی موفق شدند خودروی مورد استفاده متهمان را که سمند سورن سفید رنگ بوده در یکی از شهرستان‌های همجوار شناسایی و هر ۴ متهم را در مخفیگاهشان دستگیر کنند.

سرهنگ حسنوندی بیان کرد: از محل دستگیری این افراد البسه نظامی، ۲ عدد پلاک جعلی، اسناد و مدارک سرقتی و آلات و ادوات مورد نیاز سرقت کشف شده است.

وی افزود؛ متهمان در تحقیقات تکمیلی پلیس به ۱۶ فقره سرقت تحت عنوان مامور اعتراف کرده‌اند.

فرمانده انتظامی شهرستان نظرآباد به شهروندان هشدار داد:  برای پیشگیری از چنین سوءاستفاده هایی، در برخورد با افرادی که خود را مأمور دولتی معرفی می‌کنند، حتماً کارت شناسایی معتبر از آنها مطالبه کنند و هرگونه مورد مشکوک را بلافاصله از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش دهند.

سرهنگ حسنوندی در پایان با اشاره به اینکه تصاویر بدون پوشش ۲ نفر از سارقان با مجوز مقام قضایی جهت شناسایی توسط مال باختگان منتشر می‌گردد از شهروندانی که احتمالاً توسط این افراد مورد سرقت ویا اخاذی قرار گرفته‌اند، درخواست کرد برای طرح شکایت به پلیس آگاهی این شهرستان مراجعه نمایند.

پربازدیدترین آخرین اخبار