گسترش اسلام ریشه اصلی دشمنی‌ها با ایران است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۱۷۰۹۳
آیت‌الله علم‌الهدی:

گسترش اسلام ریشه اصلی دشمنی‌ها با ایران است

ریشه اصلی دشمنی با ایران، اسلام است و انرژی هسته‌ای، موشک و صنایع نظامی همه بهانه هستند.

گسترش اسلام ریشه اصلی دشمنی‌ها با ایران است

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مرکز خراسان رضوی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در دیدار با مدیران و معاونین صنایع دفاع خراسان گفت: با فراگیر شدن اسلام و دین الهی، آمریکا قدرت خود را در جهان از دست می‌دهد.

آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی افزود: امروز دشمنان اسلام و مستکبرین به دنبال این هستند که اسلام را براندازی کنند، چرا که فهمیدند قرن جدید، قرن تمدن و فرهنگ است و قوی‌ترین فرهنگ و تمدن متعلق به اسلام است.

وی ادامه داد: توسعه اسلام قائم به نظام اسلامی است و جمهوری اسلامی ایران، نشان اقتدار نظام اسلامی است و صف مقدم مبارزه با استکبار جهانی ما هستیم.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه برتری جنگ امروز با سلاح‌های نظامی نیست گفت: برتری بر اساس قدرت فرهنگ و تمدن است، بنابراین با تمام قدرت باید با حفظ خط ایثار و شهادت از نظام اسلامی خود دفاع کنیم و در این راه صنایع دفاعی به عنوان پشتیبان نیرو‌های مسلح و صف مقدم جبهه هستند.

پربازدیدترین آخرین اخبار