کشف و جمع‌آوری بیش از ۳ تُن مواد غذایی فاسد در کهگیلویه و بویراحمد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۱۷۸۸۵

کشف و جمع‌آوری بیش از ۳ تُن مواد غذایی فاسد در کهگیلویه و بویراحمد

سرپرست شبکه بهداشت و درمان بهمئی از کشف ۳ تن مواد غذایی و اقلام خوراکی تاریخ مصرف گذشته در بازرسی‌های اخیر شهر لیکک استان چهارمحال و بختیاری خبر داد و بر عزم جدی این نهاد برای صیانت از سلامت عمومی تأکید کرد.

کشف و جمع‌آوری بیش از ۳ تُن مواد غذایی فاسد در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی آبشنگ، سرپرست شبکه بهداشت و درمان بهمئی اظهار کرد: پیرو استمرار بازرسی‌های بهداشتی از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، و با توجه به اهمیت نظارت‌های تیمی در سطح بازار، یک مانور گسترده با مشارکت کلیه پرسنل بهداشت محیط این شبکه در شهر لیکک به اجرا درآمد.

آبشنگ افزود: در این مانور تخصصی، بازرسان بهداشت محیط در قالب ۴ تیم سه نفره، از ۲۰ مرکز عمده فروشی مواد غذایی در شهر لیکک بازدید کردند که نتیجه این بازرسی‌ها، کشف و جمع‌آوری بیش از ۳ تُن اقلام خوراکی فاسد بود.

وی در ادامه، لیست اقلام کشف شده را شامل حجم بالایی از نمک، تاید، نوشابه، آب لیمو، حبوبات، همبرگر، آرد نخودچی، دال عدس، سس، بیسکویت و سایر مواد غذایی اعلام کرد که تمامی آن‌ها فاقد اعتبار مصرف بودند و سلامت شهروندان را به شدت تهدید می‌کردند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان بهمئی در پایان از عموم مردم خواست تا در خریدهای روزانه خود با حساسیت بیشتری به تاریخ‌های تولید و انقضاء محصولات توجه کنند.

وی همچنین تأکید کرد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، با مراجعه حضوری به ستاد شبکه بهداشت و درمان واقع در خیابان بعثت، و یا از طریق تماس با سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت که به صورت شبانه‌روزی آماده دریافت شکایت‌های مردمی است، گزارش‌های خود را ثبت نمایند تا اقدامات قانونی لازم فوراً صورت گیرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار