زلزله اردکان فارس را برای دومین بار لرزاند/شدت زلزله دوم ۴.۷ ریشتر اعلام شد
شهر اردکان در استان فارس صبح امروز با زمینلرزهای به بزرگی ۴.۷ ریشتر لرزید. این دومین زلزله در کمتر از ۱۲ ساعت است که این منطقه را تحت تأثیر قرار میدهد.

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، زمینلرزهای به بزرگی ۴.۷ ریشتر صبح امروز سهشنبه در حوالی اردکان مرکز شهرستان سپیدان را لرزاند.
این زمینلرزه در ساعت ۱۱:۳۲ روز ۲۹ مهر ۱۴۰۴ در عمق ۶ کیلومتری زمین و در فاصله پنج کیلومتری شهر اردکان فارس به وقوع پیوسته است.
زمینلرزه ۴ ریشتری دیشب اردکان
شب گذشته نیز، رأس ساعت ۲۱:۴۴ زمینلرزهای به بزرگی ۴ ریشتر اردکان در استان فارس را تحت تأثیر قرار داد. این زمینلرزه که در عمق ۶ کیلومتری زمین و در فاصله ۱۰ کیلومتری از اردکان ثبت شده، مردم این منطقه را به وحشت انداخت.
مرکز هر دو زمینلرزه در موقعیت ۳۰.۲۸ شمالی و ۵۱.۹۴ شرقی ثبت شد و این رویدادها در شهرهای کامفیروز (۲۵ کیلومتری) و مصیری (۴۰ کیلومتری) نیز احساس گردید.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰