زاکانی: حریم تهران و همه شهرها باید در اختیار شهرداریها باشد / خودروساز معروف قصد تصاحب ۱۳۰ هکتار زمین را داشت + فیلم
شهردار تهران با تأکید بر لزوم واگذاری کامل حریم شهرها به شهرداریها گفت: یکی از خودروسازان مشهور قصد تصاحب ۱۳۰ هکتار زمین را داشت و این شرکت دو شریک دارد که یکی ممنوعالخروج و دیگری ممنوعالورود است؛ تاکنون سه بار برای تخریب ساختوساز غیرمجاز آن اقدام کردهایم.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا زاکانی، شهردار تهران، از تلاش یکی از خودروسازان مشهور برای تصاحب ۱۳۰ هکتار زمین خبر داد و گفت: این شرکت دو شریک دارد که یکی ممنوعالخروج و دیگری ممنوعالورود است و تاکنون سه بار برای تخریب ساختوساز غیرمجاز آن اقدام کردهایم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
نظرات شما
انصافا زاکانی شهر داری تهران بزرگ را خوب جمع کرده و بسیار برش کاری دارد .اگر فرا جناحی تفکر کند برای ریاست جمهور ی گزینه خوبی خواهد بود.رای تهران بسیار موثر خواهدبود.
پاسخ