افزایش تعداد کارخانه‌های آسفالت در کرمان تا ۲ ماه آینده
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۲۷۸۲۳

افزایش تعداد کارخانه‌های آسفالت در کرمان تا ۲ ماه آینده

مدیرعامل سازمان عمران و بازآفرینی فضا‌های شهری شهرداری کرمان از راه‌اندازی سومین کارخانه آسفالت پیشرفته تا دو ماه آینده خبر داد.

افزایش تعداد کارخانه‌های آسفالت در کرمان تا ۲ ماه آینده

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو ، محمدباقر سلطانی مقدم در مدیرعامل سازمان عمران و بازآفرینی فضا‌های شهری شهرداری کرمان اعلام کرد: با بهره‌برداری از کارخانه جدید تولید آسفالت با ظرفیت اسمی ۱۶۰ تن در ساعت، تا دی ماه سال جاری، چرخه تولید و توزیع آسفالت شهری به‌روزرسانی خواهد شد.

 

وی با اشاره به وجود دو کارخانه آسفالت فعال با عمر ۲۰ تا ۳۰ سال، از تولید میانگین روزانه ۴۰۰ تا ۸۰۰ تن آسفالت خبر داد و افزود: هر تن آسفالت می‌تواند هشت مترمربع را از معابر رو پوشش دهد که با افزودن کارخانه جدید، شاهد تحول در آسفالت معابر کرمان خواهیم بود.

 

مدیرعامل سازمان عمران و باز آفرینی فضا‌های شهری شهرداری کرمان گفت: با راه‌اندازی کارخانه سوم، ظرفیت تولید در ساعات کاری روزانه به حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ تن دیگر خواهد رسید که بر سرعت اجرای پروژه‌ها و کاهش هزینه‌ها مؤثر است.

 

وی تصریح کرد: در حال حاضر ۶۰ تا ۷۰ درصد معابر شهری که در سال‌های گذشته آسفالت شده‌اند، به دلیل حفاری‌های فاضلاب و پروژه‌های زیرسطحی نیازمند روکش جدید هستند و در برخی مناطق بخش زیادی از معابر خاکی و آماده آسفالت‌ریزی هستند.

 

سلطانی مقدم با اشاره به اهمیت کیفیت معابر شهری، افزود: شهر کرمان با جایگاه گردشگری ویژه و حضور زائران و گردشگران داخلی و خارجی، نیازمند نوسازی چهره شهری است؛ از همین رو، راه‌اندازی سریع کارخانه و تأمین کامیون‌های جدید در دستور کار است.

 

وی از تجهیز شهرداری کرمان به دستگاه‌های جدید خبر داد و اضافه کرد: هزینه تأمین کامیون‌ها و خودرو‌های حمل آسفالت بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است و تمام این امکانات به‌صورت زنجیره‌ای برای افزایش بهره‌وری و تسریع در اجرای پروژه‌های عمرانی آماده بهره‌برداری هستند.

پربازدیدترین آخرین اخبار