دستگیری ۳۸۸ نفر طی اجرای طرح آرامش در شهر اردبیل
جانشین فرمانده انتظامی استان اردبیل گفت: طی اجرای مرحله بیست و دوم طرح آرامش در شهر، ۳۱۷ معتاد متجاهر، ۶۶ خرده فروش مواد مخدر و ۵ نگهدارنده مواد مخدر دستگیر و بالغ بر ۳۱ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف شد.

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سرهنگ عادل منیر، جانشین فرمانده انتظامی استان اردبیل از اجرای مرحله بیست و دوم طرح آرامش در شهر خبر داد و اظهار کرد: افزایش احساس امنیت فردی و اجتماعی از اهداف مهم اجرای این طرح است.
وی افزود: برخورد با خرده فروشان مواد مخدر و جمع آوری و ساماندهی معتادان متجاهر از رویکردهای این طرح بوده؛ که به مدت ۴ روز با حضور فعال و همکاری عملیاتی ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر، کلانتریها و پاسگاههای انتظامی استان اردبیل اجرا شد.
جانشین فرمانده انتظامی استان اردبیل با اشاره به دستاوردهای اجرای این طرح گفت: دستگیری ۳۱۷ معتاد متجاهر، ۶۶ خرده فروش مواد مخدر و ۵ نگهدارنده مواد مخدر، کشف بالغ بر ۳۱ کیلوگزم انواع مواد مخدر، ۳۳ دستگاه ترازوی توزین مواد مخدر، پاکسازی ۴۵ نقطه آلوده و توقیف ۷ دستگاه خودرو از دستاوردهای مهم اجرای این طرح است.
سرهنگ منیر با قدردانی از مشارکت و همدلی مردم در اجرای موفق طرحهای انتظامی تاکید کرد: تلفن ۱۳۰ و ۱۱۰ مرکز فوریتهای پلیسی به صورت شبانه روزی آماده دریافت گزارشهای مردمی در رابطه با فعالیتهای مجرمانه است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰