کد خبر:۱۳۲۸۷۵۴
جریمه ۳.۴ میلیارد ریالی برای عرضه خارج از شبکه ۱۱۶ کیسه آرد در کهگیلویه
مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد، از محکومیت یک واحد خبازی به پرداخت سه میلیارد و ۴۸۰ میلیون ریال جریمه نقدی به دلیل عرضه خارج از شبکه ۱۱۶ کیسه آرد دولتی خبر داد.

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سید حمزه لقمانی، مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد گفت: پرونده عرضه خارج از شبکه تعداد ۱۱۶ کیسه آرد دولتی از یک واحد خبازی به ارزش ۶۹۶ میلیون ریال در شعبه اول بدوی تعزیرات حکومتی کهگیلویه رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد افزود: شعبه با توجه به ارائه نشدن مدارک و مستندات قانونی و استعلام از اداره جهاد کشاورزی، تخلف عرضه خارج از شبکه را محرز و علاوه بر الزام کالا در شبکه توزیع و بر اساس مصوبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، متخلف را به پرداخت سه میلیارد و ۴۸۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.
لقمانی گفت: با گزارش بازرسان سازمان صمت پیرامون عرضه خارج از شبکه آرد پرونده این تخلف را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰