کشف ۱۰ تن گوشت قاچاق در البرز
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۲۹۲۷۵

کشف ۱۰ تن گوشت قاچاق در البرز

فرمانده انتظامی استان از کشف ۱۰ تن گوشت خارج از شبکه توزیع از یک انباری در شهر کرج خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش این گوشت‌ها را ۶۰ میلیارد ریال برآورد کرده‌اند.

کشف ۱۰ تن گوشت قاچاق در البرز

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سردار حمید هداوند در خصوص این خبر بیان داشت: در پی دریافت اخباری مبنی بر نگهداری و بسته‌بندی میزان قابل توجهی گوشت خارج از شبکه توزیع در یک انباری در شهر کرج تیمی از ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز به همراه عوامل جهاد کشاورزی به این انبار اعزام شدند.

وی افزود: ماموران در بازرسی از این انباری ۹ تن گوشت منجمد و یک تن گوشت گرم خارج از شبکه توزیع کشف کردند که کارشناسان ارزش این محموله را حدود ۶۰ میلیارد ریال برآورد کرده‌اند که در این رابطه یک نفر شناسایی و با تشکیل پرونده به تعزیرات حکومتی معرفی شد.

فرمانده انتظامی استان البرز اضافه کرد: در پایان خاطرنشان کرد: شماره تلفن ۰۹۶۳۰۰ پلیس امنیت اقتصادی به صورت شبانه روزی آماده دریافت اخبار و اطلاعات شهروندان در حوزه جرایم مربوط به قاچاق کالا است.

پربازدیدترین آخرین اخبار