دستگیری سه حفار غیرمجاز آثار تاریخی در منطقه آتشگاه البرز
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۲۹۸۹۲

دستگیری سه حفار غیرمجاز آثار تاریخی در منطقه آتشگاه البرز

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی البرز از دستگیری سه نفر از عوامل حفاری غیرمجاز در منطقه آتشگاه خبر داد و گفت: این اقدام در عملیات مشترک یگان حفاظت میراث‌فرهنگی استان با پلیس اطلاعات و امنیت عمومی انجام شده است.

دستگیری سه حفار غیرمجاز آثار تاریخی در منطقه آتشگاه البرز

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، نادر زینالی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی البرز، با اعلام این خبر گفت: حفاری غیرمجاز نه تنها اقدامی غیرقانونی است، بلکه ارزش‌های فرهنگی و تاریخی کشور را تهدید می‌کند.

وی افزود: بر اساس بررسی‌های اولیه، این افراد در یکی از نقاط تاریخی منطقه آتشگاه اقدام به حفاری کرده بودند که با حضور به‌موقع نیرو‌های یگان حفاظت و پلیس، عملیات آنها متوقف شد و ابزار و تجهیزات حفاری کشف و ضبط شد.

زینالی با تاکید بر برخورد قانونی با فعالیت‌های غیرمجاز گفت: پرونده این افراد تشکیل و به مرجع قضایی ارجاع شده و دستور قضایی برای پیگیری دقیق‌تر صادر شده است. تحقیقات برای شناسایی سایر افراد مرتبط نیز ادامه دارد.


مدیرکل میراث فرهنگی البرز همچنین به اهمیت آموزش و آگاهی‌بخشی عمومی در حوزه حفاظت از آثار تاریخی اشاره کرد و افزود: همکاری مردم نقش موثری در حفظ میراث فرهنگی دارد و وظیفه ما تنها برخورد با متخلفان نیست، بلکه باید مردم را با اهمیت این محوطه‌ها آشنا کنیم.

وی خاطرنشان کرد: یگان حفاظت میراث فرهنگی استان با حمایت دستگاه قضایی و نیروی انتظامی با هرگونه تخلف از جمله حفاری غیرمجاز، قاچاق آثار تاریخی و تعرض به محوطه‌های فرهنگی برخورد قاطع خواهد کرد و آموزش عمومی مکمل این اقدامات است.

پربازدیدترین آخرین اخبار