ساخت الگوهای علمي، معنوي و اخلاقي براي دانشجويان از وظايف اساتيد است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۳۰۷۲
معاون آموزشي دانشگاه مازندران:

ساخت الگوهای علمي، معنوي و اخلاقي براي دانشجويان از وظايف اساتيد است

معاون آموزشي دانشگاه مازندران گفت: وظیفه اساتید ساخت الگوهای خوب علمي، معنوي و اخلاقي براي نسل جوان دانشجو است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، دكتر رحمت عباس‌نژاد روز گذشته در جمع اعضاي هيئت علمي تازه استخدام شده در دانشگاه مازندران، گفت: ساخت الگوهای خوب علمي، معنوي و اخلاقي براي نسل جوان دانشجو از وظايف اساتید است.
 
وي ايجاد و تقويت تعامل ميان استادان و مسئولان و همچنين برنامه‌ريزي براي حركت به سوي چشم‌اندازهاي طرح آمايش آموزش عالي كشور را از اهداف اين نشست برشمرد و افزود: دانشگاه مازندران به عنوان دانشگاه منتخب استان مجري تدوين و تنظيم سند آمايش آموزش عالي مازندران است كه به قضاوت كارشناسان سند جامع و بسيار خوبي طراحي شده است.
 
معاون آموزشي دانشگاه مازندران بر لزوم توانمندسازي اعضاي هيات علمي در زمينه‌هاي مختلف علمي، آموزشي و فرهنگي تاكيد كرد و گفت: با توجه به مسئوليتي كه بر عهده گرفته‌ايم بايد تلاش كنيم تا الگوهاي خوب علمي، معنوي و اخلاقي براي نسل جوان و آينده‌ساز كشور باشيم.
 
عباس ‌نژاد در خصوص چگونگي ورود به دانشگاه به عنوان عضو هيات علمي گفت: در اين فرآيند صرفا به تقاضاي كساني رسيدگي مي شود كه در فراخوان متمركز جذب ثبت‌نام كرده باشند.
 
وي تصريح كرد: با توجه به سياست‌هاي وزارت علوم، در حال حاضر سالي دو بار و در ماه‌هاي بهمن و شهريور افراد مي‌توانند نسبت به ثبت‌نام در فراخوان جذب هيات علمي كه از طريق سايت مركز جذب انجام مي‌شود، اقدام كنند تا در موعد مقرر دانشگاه‌ها اطلاعات افراد را دريافت و به بررسي و شناسايي نيروهاي متخصص بپردازند.
 
معاون آموزشي دانشگاه مازندران ادامه داد: در اين فرآيند براساس اعلام نيازهاي دانشگاه كه در سايت مركز جذب نمايه مي‌ شود، پرونده‌هاي افراد مورد بررسي قرار مي گيرد.
  
عباس نژاد بيان داشت: دانشگاه مازندران در چند ماه اخير جز معدود دانشگاهي بود كه جذب هيأت علمي را به عنوان يكي از اولويت‌هاي اصلي خود قرار داده است.
 
وي تعداد اعضاي هيأت علمي دانشگاه مازندران در سال گذشته‌ را 189 نفر دانست و خاطر نشان كرد: هم اكنون با تلاش‌هاي سرپرست دانشگاه و همكاران هيأت اجرايي جذب اين رقم به 235 نفر افزايش يافته است.
 
دكتر مرتضي علويان، معاون فرهنگي دانشگاه مازندران نيز در ادامه اين نشست، تزكيه و تعليم حكمت را‌ از مهم‌ترين وظايف معلمان و اساتید دانست و گفت: آرامش فعلي كشور و دستاوردهاي افتخار آميز عرصه‌هاي مختلف علمي و فناوري‌هاي نوين ثمره خون شهدا و تلاش‌هاي گسترده‌اي است كه از طريق جانفشاني هاي جوانان غيرتمند ايران اسلامي بدست آمده و اعضاي هيأت علمي بايد اين راه را متعهدانه ادامه دهند.
 
وي با بيان اينكه حضور اعضاي هيأت علمي جديد نشان‌دهنده بالندگي جديدي در عرصه تعليم و تربيت در دانشگاه مازندران است تاكيد كرد: لازمه تعالي همه معلمان نزديك شدن به خداست.
 
معاون فرهنگي دانشگاه مازندران در ادامه از اعضاي هيات علمي خواست تا با حضور همدلانه در انجمن‌ها و كانون‌هاي دانشجويي ارتباط بيشتري با دانشجويان برقرار كرده و آنان را به سوي اهداف والاي علمي و فرهنگي هدايت كنند.
 
لازم به ذكر است، در ادامه جلسه دكتر يوسف محنت‌فر معاون دانشجويي دانشگاه با بيان اينكه تشكل بسيج اساتيد دانشگاه از تشكل‌هاي پوياي اين مركز آموزش عالي است، خاطر نشان كرد: اين تشكل خود جوش بر آن است تا به سوي برنامه‌هاي علمي و پژوهشي گام بردارد؛ از اين‌رو از تمامي اعضاي هيأت علمي جوان دعوت مي‌شود تا در بسيج اساتيد حضور فعال داشته باشند./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار