بارش‌های ثبت شده در ایستگاه‌های زنجان زیر ۱۰ میلی‌متر است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۳۳۰۱۴

بارش‌های ثبت شده در ایستگاه‌های زنجان زیر ۱۰ میلی‌متر است

کارشناس پیش‌بینی جوی اداره کل هواشناسی استان زنجان میزبان بارش ثبت شده در اکثر ایستگاه‌های هواشناسی استان را زیر ۱۰ میلی‌متر اعلام کرد و گفت: در بین ایستگاه‌ها لولک‌آباد بارش ۷.۲ میلی‌متری را ثبت کرده است.

بارش‌های ثبت شده در ایستگاه‌های زنجان زیر ۱۰ میلی‌متر است

مرتضی قدیمی، کارشناس پیش‌بینی جوی اداره کل هواشناسی استان زنجان با اشاره به پایداری شرایط جوی، گفت: روزهای آینده آسمان صاف و هوا همچنان سرد خواهد بود. در ۲۴ ساعت گذشته، کمترین دمای ثبت شده در استان با منفی ۸ زیر صفر در خیرآباد ثبت شده و بیشترین دما نیز از ایستگاه گیلوان با ۲۴ درجه بالای گزارش شده است.

قدیمی افزود: نوسان دمایی شهر زنجان در ۲۴ ساعت گذشته بین سه درجه زیر صفر و ۱۲ درجه بالای صفر ثبت شده و در حال حاضر، دما نسبت به‌روز گذشته یک درجه کاهش‌یافته و ۶ درجه بالای صفر است.

کارشناس پیش‌بینی جوی اداره کل هواشناسی استان زنجان تصریح کرد: برای روزهای آینده، آسمان صاف پیش‌بینی می‌شود و وزش باد ملایم خواهد بود. دمای هوا نیز به همین منوال باقی خواهد ماند و همچنان شاهد هوای سرد خواهیم بود.

وی ادامه داد: بیشترین میزان بارش تجمیعی در ۲۴ ساعت گذشته، مربوط به ایستگاه لولک‌آباد با ۷.۲ میلی‌متر بوده است.

قدیمی میزان بارش ثبت شده در ایستگاه زنجان را ۲.۵ میلی‌متر اعلام کرد و گفت: میزان بارش سلطانیه هم ۱.۶ میلی‌متر بوده است.

وی تأکید کرد: میزان بارش در اکثر ایستگاه‌های هواشناسی و باران‌سنجی استان کمتر از ۱۰ میلی‌متر بوده و رقم قابل‌توجهی نبوده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار