هجوم به تمامیت ذهنی ایرانیان از سوی دشمن در جریان است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۳۳۶۰۱
دستیار اجتماعی رییس‌جمهور:

هجوم به تمامیت ذهنی ایرانیان از سوی دشمن در جریان است

دستیار اجتماعی رییس‌جمهور ، گفت: امروز در کنار تمامیت ارزی با پدیده تمامیت ذهنی ایرانیان رو‌به‌رو هستیم و هجوم به تمامیت ذهنی ایرانیان از سوی دشمن بسیار جدی‌تر و با برنامه ریزی بهتری در جریان است.


هجوم به تمامیت ذهنی ایرانیان از سوی دشمن در جریان است

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، دفتر استانی انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات کرمان با حضور برخط دستیار اجتماعی رییس جمهور و رییس انجمن مطالعات فرهنگی و ارتباطات گشایش یافت.

علی ربیعی دستیار اجتماعی رییس‌جمهور در این مراسم گفت: امروز در کنار تمامیت ارزی با پدیده تمامیت ذهنی ایرانیان رو‌به‌رو هستیم و هجوم به تمامیت ذهنی ایرانیان از سوی دشمن بسیار جدی‌تر و با برنامه ریزی بهتری در جریان است.


وی افزود: معتقدم اگر امروز جامعه انسجام خود را از دست بدهد تمامیت ارضی ما مورد هجوم قرار می‌گیرد؛ مسائل اجتماعی امروز به سطحی رسیده‌اند که مستقیما با امنیت ملی و انسجام اجتماعی گره خورده‌اند؛ امروز هر تحرک اجتماعی منفی موجب طمع دشمن به ایران خواهد شد.

ربیعی تاکید کرد: جامعه منسجم و قوی حافظ ایران است و مسائل اجتماعی مانند سپر دفاعی ایران شده و در هیچ دوره‌ای اینگونه نبوده است.

وی افزود: مسائل اجتماعی و ارتباطات اجتماعی و حوزه فرهنگ در هیچ دوره‌ای مانند امروز، به مسائل اساسی ایران گره نخورده بود. 

دستیار اجتماعی رییس‌جمهور تصریح کرد: همیشه ساحت اجتماعی در کنار دیگر ساحت‌ها مهم بوده، اما تا این دوره این امر چنین نقش تعیین کننده‌ای در سرنوشت کشور نداشته‌اند.

رییس انجمن مطالعات فرهنگی و ارتباطات، در ادامه گفت: ضعف‌های ایجادشده در حوزه حکمرانی اجتماعی نتیجه فرایند‌های طولانی و سیاست‌های نادرست است.

وی افزود: مسائل زیادی در کشور به آستانه بی تحملی خود رسیده‌اند از آب، خاک محیط زیست تا انرژی به نقطه بی تحملی رسیده است؛ بسیاری از بحران‌های کنونی نیازمند رویکرد‌های فرهنگی و اجتماعی است، راهکار‌های سازگاری با دوره کمیابی باید در حوزه ارتباطات اجتماعی و فرهنگ تعریف شود.

دستیار اجتماعی رییس‌جمهور، تاکید کرد: آب و انرژی امروز یک مسئله اجتماعی فرهنگی و ارتباطات اجتماعی است و بیش از اینکه یک موضوع فنی مهندسی باشد مسئله‌ای فرهنگی و اجتماعی است امروز در این موارد نه می‌توان پول پاشی کرد نه پروژه‌های پیمانکار محور جواب می‌دهد بلکه امروز راه حل بسیاری موارد در حوزه فرهنگ و ارتباطات اجتماعی است.

 

پروژه‌های سخت‌افزاری دیگر پاسخگو نیستند

 

وی با بیان اینکه پروژه‌های سخت‌افزاری دیگر پاسخگو نیستند و ما به سیاست‌گذاری فرهنگی عمیق، علت‌شناسی و تعامل واقعی با نسل‌های جدید نیاز داریم، افزود: اگر نتوانیم از نظر اجتماعی و ارتباطات ارتباط قابل قبولی را با نسل‌ها ایجاد کنیم، با چالش‌های جدی روبه‌رو خواهیم شد.

دستيار رييس جمهور با تاکید بر اینکه باید ارتباطی نظاممند بین مدیریت استان‌ها و جامعه علمی حوزه مطالعات فرهنگی ایجاد شود، از آمادگی انجمن مطالعات فرهنگی و ارتباطات برای همکاری نزدیک با رسانه ملی خبر داد و اعلام کرد: مرجعیت رسانه و تقویت ارتباطات اجتماعی یک ضرورت است و می‌توانیم به تثبیت این نقش کمک کنیم.

ربیعی به آغاز فعالیت رسمی دفتر انجمن مطالعات فرهنگی و ارتباطات در استان کرمان اشاره کرد و گفت: این دفتر پس از یک دهه تلاش افتتاح شد و این جایگاه مهم است؛ باید کارگاه‌های آموزشی، نشست‌های تخصصی و طراحی پیوست‌های فرهنگی و اجتماعی برای طرح‌های مهم استانی در همکاری با دفتر جدید انجمن در کرمان برگزار شود.

 

هجوم به تمامیت ذهنی ایرانیان از سوی دشمن در جریان است

وی افزود: مطالعات فرهنگی و ارتباطات امروز نقشی اساسی در فهم مسائل اجتماعی ایران دارد و موضوعات فرهنگی اکنون در صدر مسائل ملی قرار گرفته‌اند.


تقویت زیرساخت‌های اجتماعی در جامعه امری مهم و ضروری است

 

در ادامه مدیرکل دفتر اجتماعی استانداری کرمان نیز افتتاح دفتر استانی انجمن مطالعات فرهنگی و ارتباطات را اتفاقی مبارک برای استان کرمان برشمرد و بیان کرد: امیدواریم با نگاه علمی و کارشناسانه و همکاری این انجمن، اقداماتی مؤثر در حوزه مسائل فرهنگی و اجتماعی انجام شود.

 

مجید زنداقطاعی، تقویت زیرساخت‌های اجتماعی در جامعه امری مهم و ضروری دانست و اعلام کرد: تشکیل انجمن‌های علمی محصول احساس نیاز و احساس تکلیف دانشگاهیان و گروه‌های مختلف جامعه است.

 

وی افزود: رویکردی که انجمن مطالعات فرهنگی و ارتباطات در زمینه همبستگی ملی و نگاه علمی و کارشناسانه به مسائل فرهنگی و اجتماعی دارد به روز و مورد نیاز نظام است؛ تقویت زیرساخت‌های اجتماعی می‌تواند بسیاری از بحران‌های کشور را مهار و حکمرانی محلی را تقویت کند.

 زنداقطاعی، اظهار کرد: مسئولان به این نتیجه رسیده‌اند که اگر زیرساخت اجتماعی تقویت شود، بسیاری از حوزه‌های دیگر نیز تقویت خواهد شد؛ نگاه اجتماعی باید در میان مردم و مدیران غالب شود و با این تغییر رویکرد می‌توان از بسیاری بحران‌ها عبور کرد.


لزوم بهره‌گیری از توان علمی و پژوهشی دانشگاه‌ها

 

سپس مسئول دفتر انجمن مطالعات فرهنگی و ارتباطات در استان کرمان نیز بیان کرد: فقدان یک نهاد تخصصی که بتواند این چالش‌ها را از منظر مطالعات فرهنگی و ارتباطات تحلیل و راهکار‌های مبتنی بر آن ارائه دهد، به عنوان نیازی ضروری در استان کرمان احساس می‌شود.

 

عباس تقی زاده گفت: چنین نهادی می‌تواند به درک عمیق‌تر از ریشه‌های فرهنگی و ارتباطی مسائل اجتماعی، اقتصادی و زیست‌محیطی کمک کند و زمینه‌ساز گفت‌و‌گو و تعامل میان ذینفعان مختلف همانند مسئولان، دانشگاهیان و جامعه شود.

 

وی افزود: انجمن مطالعات فرهنگی و ارتباطات با تأکید بر بهره‌گیری از توان علمی و پژوهشی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان، می‌تواند بستری برای تولید دانش بومی، انجام تحقیقات کاربردی و تربیت نیروی متخصص در حوزه مطالعات فرهنگی و ارتباطات فراهم آورد.

هجوم به تمامیت ذهنی ایرانیان از سوی دشمن در جریان است

مسئول دفتر انجمن مطالعات فرهنگی و ارتباطات در استان کرمان اعلام کرد: دانشگاه‌ها به عنوان کانون‌های تولید علم، نقشی بی‌بدیل در تحلیل عمیق چالش‌ها، ارزیابی راهکار‌ها و ارائه مدل‌های توسعه‌ای متناسب با بافت فرهنگی و اجتماعی استان ایفا خواهند کرد.

وی افزود: مشارکت مردم، نه تنها به پایداری برنامه‌ها کمک می‌کند، بلکه راهکار‌هایی را ارائه می‌دهد که ریشه در واقعیت‌های زندگی روزمره و نیاز‌های بومی جامعه دارد.

تفی زاده گفت: اعضا این انجمن، گرایش‌های سیاسی و فکری متفاوتی دارند، نقطه اتصال و اشتراک اعضا تحصیل در یکی از رشته‌های علوم ارتباطات و مطالعات فرهنگی از هر دانشگاهی است. از این رو مجموعه انجمن در قالب یک نهاد، گرایش خاصی به هیچ تفکر و جریان سیاسی ندارد. انجمن‌های علمی، نهاد‌های غیرانتفاعی فرادانشگاهی هستند که با مجوز وزارت علوم فعالیت می‌کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار