بازگشت کارگران تعدیل‌شده و توسعه مسکن کارگری در البرز در اولویت است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۳۳۸۲۲
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی،

بازگشت کارگران تعدیل‌شده و توسعه مسکن کارگری در البرز در اولویت است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جریان سفر یک‌روزه خود به استان البرز، با تاکید بر لزوم ساماندهی وضعیت نیروی کار و توسعه مسکن کارگری، از برنامه‌ریزی برای ارائه راهکارهای عملی در این حوزه‌ها خبر داد.

بازگشت کارگران تعدیل‌شده و توسعه مسکن کارگری در البرز در اولویت است

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی صبح امروز در حاشیه سفر یک‌روزه به استان البرز هدف از این سفر را بررسی چالش‌های فعلی نیروی کار و وضعیت مسکن کارگری عنوان کرد.

وی در جمع خبرنگاران گفت: قصد داریم با ارائه راهکار‌های عملی، زمینه بازگشت کارگران تعدیل‌شده به چرخه تولید را هرچه سریع‌تر فراهم کنیم تا این بخش ارزشمند از نیروی کار دوباره در مسیر اشتغال قرار گیرد.

میدری با اشاره به اهمیت توسعه مسکن کارگری در استان البرز افزود: این استان با توجه به صنعتی‌بودن، ظرفیت بالایی برای گسترش پروژه‌های مسکن کارگری دارد و با همکاری وزارت راه و کارفرمایان می‌توانیم این طرح‌ها را توسعه دهیم.

وی عنوان کرد: چنانچه اقدامات لازم انجام شود، کارفرمایان صنعتی استقبال خواهند کرد و امیدوارم شاهد رشد چشمگیر این نوع مسکن در البرز باشیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین تاکید کرد: افزایش واحد‌های مسکن کارگری می‌تواند دغدغه‌های رفاهی کارگران را کاهش داده و به توسعه پایدار صنعتی استان کمک کند.

وی از برنامه‌ریزی برای پیگیری این موضوعات خبر داد و گفت تیمی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به‌زودی با مسئولان استانی تشکیل جلسه خواهد داد تا راهبرد‌های اجرایی این پروژه‌ها نهایی شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار