کد خبر:۱۳۳۵۵۸
وضعيت آموزش عالي دولتي در لرستان نسبت به ميانگين كشوري پايينتر است
مشاور دانشگاهي استاندار لرستان با اذعان به اينكه ميانگين آموزش عالي دولتي در كشور حداقل 14 درصد است، گفت: با احتساب دانشجويان شبانه اين ميانگين در لرستان كمتر از 9 درصد است.
صلاح در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از خرم آباد، ميانگين پذيرش دانشجو در دانشگاههاي علوم پزشكي كشور را 3.4 اعلام كرد و بيان داشت: اين ميانگين در لرستان 50 درصد كمتر از ميانگين كشوري و حدود 3.4 است.
وي ادامه داد: در لرستان 48 درصد دانشجويان در دانشگاه آزاد، 29.40 درصد در دانشگاه پيام نور 11.5درصد در دانشگاه علمي- كاربردي و كمتر از دو درصد در غيرانتفاعيها تحصيل مي كنند.
صلاح با انتقاد از توسعه بي رويه دانشگاه پيام نور و دانشگاه آزاد در لرستان به جاي توسعه دانشگاههاي دولتي افزود: ميانگين كشوري پذيرش دانشجو در دانشگاه پيام نور كشور 21 درصد و دانشگاه آزاد 35 درصد است كه به دليل هزينه بر بودن آنها توسعه اين دانشگاهها چندان جالب نيست.
مشاور دانشگاهي استاندار لرستان بر ضرورت توسعه دانشگاههاي دولتي در لرستان تاكيد كرد و اظهار داشت: 49 درصد دانشجويان استان در رشتههاي علوم انساني و حدود 27 درصد در رشتههاي فني و مهندسي تحصيل مي كنند.
وي به تحصيل 97 هزار و 61 دانشجو در دانشگاههاي استان اشاره كرد و گفت: در حالي كه استان يزد با كمترين متقاضي، بيشترين قبولي را در كنكور به خود اختصاص مي دهد اما استان لرستان با توجه به متقاضيان بالايي كه دارد در سه يا چهار پله به آخر جدول پذيرش كنكور قرار دارد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰