جشن ازدواج ۴۰ زوج دانشجو در دانشگاه گیلان/ آغاز مسیر زندگی مشترک با حمایت دانشگاه
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۳۸۴۰۱

جشن ازدواج ۴۰ زوج دانشجو در دانشگاه گیلان/ آغاز مسیر زندگی مشترک با حمایت دانشگاه

جشن ازدواج ۴۰ زوج دانشجو با هدف تشویق، ترغیب و ترویج ازدواج آگاهانه، به‌هنگام و آسان در تالار حکمت دانشگاه برگزار شد.

جشن ازدواج ۴۰ زوج دانشجو در دانشگاه گیلان/ آغاز مسیر زندگی مشترک با حمایت دانشگاه

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی باستی رئیس دانشگاه گیلان در این مراسم، ضمن تبریک به زوج‌های دانشجو گفت: تجربه ازدواج در دوران دانشجویی برای من نیز یادآور خاطرات ارزشمندی از زندگی شخصی خودم است و از این رو آغاز این مسیر توسط شما را به فال نیک گرفته و برایتان آرزوی سعادت دارم.

باستی با اشاره به اهمیت فراگیری مهارت‌های اجتماعی در کنار مهارت‌های تخصصی تصریح کرد: همان‌طور که در کنار دانش‌های علمی و تخصصی، مهارت‌های فردی و اجتماعی نیز اهمیت دارند، در زندگی مشترک نیز علاوه بر توانایی‌های حرفه‌ای باید به مهارت‌هایی همچون همدلی و محبت توجه داشت؛ چرا که این توانایی‌ها می‌توانند کیفیت زندگی را ارتقا دهند.


رئیس دانشگاه گیلان ضمن آرزوی موفقیت برای همه زوج‌های دانشجو، ابراز امیدواری کرد که مسیر زندگی آنان سرشار از عشق، آرامش و پیشرفت باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قلندری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گیلان نیز در این مراسم، ضمن تبریک به زوج‌های دانشجو با اشاره به آیه ۲۱ سوره روم گفت: خداوند می فرماید از جنس خودتان برایتان همسرانی آفریدم تا در کنار آنان آرامش یابید و میان شما مودت و رحمت قرار دادم؛ این نشانه‌ای روشن از حکمت الهی برای زندگی مشترک است.

کد ویدیو


وی اشاره کرد: در ابتدای برنامه‌ها، کارگاه‌های آموزشی مختلف و برنامه‌های تفریحی از جمله یک روزگردی بیرون از شهر و همچنین کلاس‌های آشپزی دو نفره برای شرکت‌کنندگان برگزار شد. یکی از بخش‌های برجسته این مراسم، تشرف به حرم حضرت امام علی بن موسی الرضا (ع) بود که جمعی از زوج‌های دانشجویی در این مراسم حضور یافتند و این توفیق را داشتند که به عنوان خادم حرم در این سفر معنوی شرکت کنند.

حجت الاسلام قلندری در حاشیه این مراسم بیان کرد: امیدوارم این جشن مقدمه‌ای برای آن باشد که دانشجویان ما به سمت ازدواج آسان و پایدار حرکت کنند.

وی تاکید کرد: در این دوره، ۴۷ زوج ثبت نام کردند که ۴۰ زوج در این مراسم حضور دارند و این نشان‌دهنده استقبال خوب از چنین برنامه‌هایی است.

کد ویدیو


وی همچنین از همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه و حمایت‌های رئیس دانشگاه در برگزاری این مراسم تقدیر کرد و افزود: این حرکت نمادین که دانشگاه با همراهی معاونت فرهنگی و حمایت‌های ریاست دانشگاه آغاز کرده است، می‌تواند به عنوان مقدمه‌ای برای ترویج ازدواج دانشجویی در سال‌های آینده باشد. هدف این است که دانشجویان ما به ازدواج آسان و پایدار روی بیاورند.

به گفته حجت الاسلام قلندری، این برنامه‌ها نه تنها به ترویج ازدواج در میان دانشجویان کمک می‌کند، بلکه به آن‌ها این فرصت را می‌دهد که با آشنایی بهتر و مهارت‌های لازم برای زندگی مشترک، گامی مؤثر در مسیر ازدواج بردارند.

پربازدیدترین آخرین اخبار