توسعه خدمات ورزشی برای ۹ هزار بیمار خاص در البرز/ حمایت ورزشی از بیماران خاص تقویت شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۳۹۳۴۰

توسعه خدمات ورزشی برای ۹ هزار بیمار خاص در البرز/ حمایت ورزشی از بیماران خاص تقویت شد

سرپرست هیئت ورزشی بیماران خاص و پیوند اعضای استان البرز با اشاره به ارائه خدمات ورزشی و حمایتی به بیش از ۹ هزار بیمار خاص استان از برنامه‌های تازه این هیئت برای افزایش نشاط، سلامت و مشارکت اجتماعی بیماران ام‌اس، تالاسمی، دیابت، دیالیز و پیوند اعضا خبر داد.

توسعه خدمات ورزشی برای ۹ هزار بیمار خاص در البرز/ حمایت ورزشی از بیماران خاص تقویت شد

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، منوچهر رضاخانی سرپرست هیئت ورزشی بیماران خاص و پیوند اعضای استان البرز عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه برگزار شد، از برنامه‌های جدید این هیئت برای معرفی ظرفیت‌ها و خدمات خود به جامعه بیماران خاص خبر داد.

وی با اشاره به اینکه حدود ۷ هزار بیمار‌ام‌اس و بیش از ۲ هزار بیمار خاص از دیگر گروه‌ها در استان شناسایی شده‌اند، گفت: هدف اصلی ما ایجاد نشاط، شادابی و ارتقای سلامت بیماران است و ۸۰ درصد مأموریت هیئت، ورزشی درمانی و سلامت‌محور است.

رضاخانی ارائه خدمات ورزشی رایگان را از مهم‌ترین اقدامات هیئت دانست و افزود:در سالن هیئت، با حضور اساتید بیومکانیک، مربیان حرکات اصلاحی و مربیان تخصصی، تلاش می‌کنیم به بهبود شرایط حرکتی و افزایش امید به زندگی بیماران کمک کنیم.

وی در توضیح برنامه شاخص هیئت گفت: سه‌شنبه‌های خاص» هر هفته از ساعت ۱۵ تا ۱۹ برگزار می‌شود و بیماران با خانواده‌های خود در فعالیت‌هایی مانند شطرنج، بدمینتون و فوتبال‌دستی شرکت می‌کنند.

رضاخانی افزود: این دورهمی‌ها با هدف ایجاد فضای شاد و امیدبخش برگزار می‌شود و پذیرایی مختصر نیز برای شرکت‌کنندگان در نظر گرفته شده است.

وی تأکید کرد: تمام خدمات هیئت برای بیماران خاص ۲۰۰ نفر عضو فعال فعلی و سایر مراجعه‌کنندگان، کاملاً رایگان است.

سرپرست هیئت با بیان اینکه تاکنون بیشتر فعالیت‌ها در کرج متمرکز بوده است، گفت: در تلاشیم هیئت را در شهرستان‌ها نیز توسعه دهیم و از افراد مرتبط با حوزه‌های پزشکی و مدیکال برای مدیریت هیئت‌ها و جذب بیماران کمک بگیریم.

وی عنوان کرد: با همه انجمن‌های بیماران خاص استان مانند انجمن‌ام‌اس و پیوند اعضا در ارتباط هستیم و فعالیت‌ها را به‌صورت مشترک پیش می‌بریم.

رضاخانی درباره حمایت بیمه‌ای از بیماران گفت: هیئت بین ۵۰ تا ۷۰ درصد هزینه بیمه ورزشی بیماران را تقبل می‌کند و بیماران از طریق انجمن‌های تخصصی خود برای دریافت این خدمات ثبت‌نام می‌کنند.

وی در ادامه به برخی مشکلات دوره‌های پیشین اشاره کرد و گفت: هیئت در گذشته فاقد مستندات مالی و صورتجلسه دقیق اموال بود و ما عملاً از صفر کار را آغاز کردیم.

وی ادامه داد: اکنون ساختار هیئت شفاف‌سازی شده و بر اموال، حساب‌ها و فرآیند‌های مالی کنترل دقیق‌تری برقرار است.

رضاخانی از راه‌اندازی سایت ورزش البرز به‌عنوان بانک اطلاعاتی باشگاه‌ها و بستری برای کارآفرینی بیماران خبر داد و عنوان کرد: درآمد‌های این سایت برای حمایت از ورزش بیماران خاص هزینه می‌شود و هدف این است که در آینده، هیئت از نظر مالی به اسپانسر‌ها وابسته نباشد.

سرپرست هیئت با اشاره به موفقیت‌های اخیر گفت: در رشته‌های دارت، پتانک و شطرنج موفق به کسب چند مدال طلا، نقره و برنز شده‌ایم و تلاش داریم با آموزش مستمر و حضور اساتید برجسته، این روند را ادامه دهیم.

ویدر پایان با اشاره به برنامه‌های آینده گفت: در نظر داریم جشنواره‌های کوچک هفتگی و رویداد‌های فرهنگی و ورزشی بیشتری برگزار کنیم و از رسانه‌ها دعوت می‌کنیم که در کنار ما باشند تا بتوانیم خدمات گسترده‌تری به بیماران خاص ارائه دهیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار