500 نفر از بسیجیان استان خوزستان به اردوهای جهادی اعزام می شوند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۳۹۳۷
تابستان امسال

500 نفر از بسیجیان استان خوزستان به اردوهای جهادی اعزام می شوند

مسئول اردوهای جهادی سازمان بسیج استان خوزستان گفت: تابستان امسال بیش از 500 نفر از دانشجویان بسیجی اين استان به اردوهای جهادی اعزام مي شوند.
حسین عیدی پور در گفت وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اهواز، گفت: اردوهای جهادی دراستان خوزستان از سال 1387 آغاز و به نام رهپویان ولایت نامگذاری شد.

وی در خصوص مناطق اعزامی این گروه ها اعزام می شوند، اظهارداشت: در فصول گرم سال این گروه ها به مناطق  محروم سردسیر  استان اعزام می شوند و در زمستان نیز این گروه ها به مناطق گرمتر اعزام خواهند شد.

عیدی پور افزود: این گروه ها درقالب گروه های عمرانی، فرهنگی، بهداشت و آموزشی در مناطق محروم استان به مردم آن مناطق خدماتی ارائه می دهند.

وی در خصوص شهرستان های که این گروه ها به آن اعزام می شوند گفت: این گروه ها به شهر ستان های شمالی استان مانند، ایذه، باغملک، اندیکا، لالی و رامهرمز اعزام می شوند.

مسئول اردوهای جهادی سازمان بسیج استان خوزستان در پایان خاطر نشان کرد: در استان خوزستان مناطق محروم متعددی وجود دارند که باید به مشکلات آن ها رسیدگی شود./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار