وزیر علوم: مهاجرت اساتید کاهش پیدا کرده است/ برای دفاع از کشور به رشد علمی نیاز داریم+ فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۴۱۶۹۲
بخش اول گفتگو با SNNTV؛

وزیر علوم: مهاجرت اساتید کاهش پیدا کرده است/ برای دفاع از کشور به رشد علمی نیاز داریم+ فیلم

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: میزان مهاجرت به طور کلی نگران کننده است؛ بیشتر دانشجویان به دلیلی که شغل مناسب پیدا نمی‌کنند یا زیرساخت وجود ندارد مهاجرت می‌کنند.

وزیر علوم: مهاجرت اساتید کاهش پیدا کرده است/ برای دفاع از کشور به رشد علمی نیاز داریم+ فیلم

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین سیمایی صراف، وزیر علوم تحقیقات وفناوری امروز ۱۸ آذر ماه در خبرگزاری دانشجو حضور یافت. وزیر علوم ضمن بازدید از مجموعه خبرگزاری دانشجو با خبرنگاران این مجموعه گفت‌و‌گو کرد و با حضور در استودیو SNN TV گفتگویی با محوریت مسائل آموزش عالی داشت.

دانشجویان همیشه در مهم‌ترین اتفاقات ۸۰ سال اخیر حضور داشته‌اند

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: جنبش دانشجویی در ایران حداقل هشت دهه است که سابقه دارد و دانشگاه تهران قرار بود نهاد علم و تربیت متخصص باشد. دانشجو به دنبال بهانه‌ای بود که نقش خودش را ایفا کند.

 

کد ویدیو

 

مهاجرت اساتید کاهش پیدا کرده است / وضعیت معیشتی اساتید دلیل مهم مهاجرت است

سیمایی گفت: میزان مهاجرت به طور کلی نگران کننده است؛ بیشتر دانشجویان به دلیلی که شغل مناسب پیدا نمی‌کنند یا زیرساخت وجود ندارد مهاجرت می‌کنند.

 

کد ویدیو

 

روایت وزیر علوم از حضورش در تجمعات پیروزی انقلاب اسلامی

کد ویدیو

 

آمار مهاجرت هفته‌ای یک استاد از شریف درست نیست

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: اگر قرار بود هفته‌ای یک نفر از شریف مهاجرت کند الان شریف دیگر استاد نداشت.

 

کد ویدیو

 

در برخی دانشگاه‌ها زمین برای ساخت مسکن اساتید دانشگاه واگذار شده است

وی در ادامه خاطر نشان کرد: اگر موانع قانونی نبود در همین یکسال در تهران می‌توانستیم حداقل ۵۰۰ مسکن به اساتید دانشگاه واگذار کنیم.

کد ویدیو

 

کاهش سنوات تحصیلی از پشتوانه مطالعاتی سنگین برخوردار است / بهره وری هدف اصلی این طرح بود

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: بیش از ۲۰۰ استاد درگیر پروژه کاهش سنوات تحصیلی شدند و کارگروه‌هایی مطالعه تطبیقی می‌کنند وهدف ما از کاهش سنوات تحصیلی افزایش بهره وری و کیفیت آموزش عالی است.

وی افزود: برخی دروس کاربردی نیستند و منسوخ شدند و در برخی رشته‌ها بیش از ۴۵ ساعت دانشجو وقت آزاد دارد.

 

کد ویدیو

 

 وضع فعلی آموزش ما اصلا مناسب نیست / کاهش سنوات تحصیلی باعث یادگیری تعاملی خواهد شد 

 

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری  در ادامه خاطر نشان کرد: شرکت‌های مهم فناوری دنیا دوره‌های یکساله برگزار می‌کنند و دانشجو با یک سال تحصیل ۴۰۰۰ دلار در می‌آورد؛ خب چرا دانشجوی ما باید ۴ سال کارشناسی بخواند؟

وی افزود: فناوری جنگ‌ها را نیز تسریع کرده است؛ فناوری در همه زوایای زندگی ما آمده است و آموزش نمی‌تواند به آن بی توجه باشد. کاهش سنوات تحصیلی باعث یادگیری تعاملی خواهد شد

کد ویدیو

 

پربازدیدترین آخرین اخبار