وزیر کشور وارد یزد شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۴۲۴۰۵

وزیر کشور وارد یزد شد

وزیر کشور دقایقی پیش وارد فرودگاه بین‌المللی شهید صدوقی یزد شد.

وزیر کشور وارد یزد شد

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، اسکندر مومنی وزیر کشور، صبح امروز پنج‌شنبه، با استقبال محمدرضا بابایی استاندار یزد، وارد این استان شد.

بهره‌برداری از مجتمع آموزشی شهید منگولی، بهره‌برداری از مجتمع فرهنگی و ورزشی یزدباف، بهره‌برداری از واحد تولیدی و صنعتی نساجی- رسن ریس و بهره‌برداری ویدئو کنفرانسی از ۱۲ نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس جمعاً به ظرفیت ۵۲ مگاوات در نقاط مختلف استان و بازدید از نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش، فناوری و فن بازار و شرکت در جلسه شورای اداری استان از برنامه‌های وزیر کشور در این سفر است.

بطحایی معاون وزیر و رئیس سازمان اجتماعی کشور، مهدی دوستی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای و حمید خواجه نژاد مشاور وزیر و رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور، مؤمنی را در این سفر همراهی می‌کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار