آبگرفتگی گسترده در بندرعباس و شهرهای غربی هرمزگان/مسدود شدن موقت محور بندرخمیر–بندرلنگه بر اثر سیلاب
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۴۴۵۳۹

آبگرفتگی گسترده در بندرعباس و شهرهای غربی هرمزگان/مسدود شدن موقت محور بندرخمیر–بندرلنگه بر اثر سیلاب

بارش‌های شدید از بامداد شنبه در استان هرمزگان موجب آبگرفتگی گسترده در بندرعباس و شهرهای غربی استان و مسدود شدن موقت محور بندرخمیر–بندرلنگه شد و نیروهای امدادی و خدماتی برای رفع مشکلات در حال فعالیت هستند.

آبگرفتگی گسترده در بندرعباس و شهرهای غربی هرمزگان/مسدود شدن موقت محور بندرخمیر–بندرلنگه بر اثر سیلاب

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مهرداد حسن زاده مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اظهارکرد: آبگرفتگی در شهر‌هایی مانند بندرعباس و شهر‌های غربی استان بیشتر بود که با حضور گروه‌های خدماتی و امدادی در حال رفع مشکل هستیم.

 

وی افزود: سیلاب همچنین موجب بسته شدن موقتی برخی راه‌ها نیز شد که در محور بندرخمیر به بندرلنگه محدوده پل کَنَخ هنوز جاده بسته است و رانندگان باید از مسیر جایگزین رفت و آمد کنند.

 

حسن زاده گفت: با توجه به ادامه بارش‌ها امکان بسته شدن موقتی مسیر‌های شهری و روستایی وجود دارد که در این صورت با کاهش شدت جریان آب، مسیر‌ها بازگشایی می‌شود.

وی عنوان کرد افزود: باران و وزش باد همچنین موجب ثبت بیش از ۳۱۰ مورد قطعی برق شد که با حضور گروه‌های اتفاقات برق شماری از این قطعی‌ها رفع شد و ۱۶۲ مورد دیگر نیز در حال رفع مشکل است.

 

به گفته مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان، تاکنون حوادث ناشی از بارندگی فوتی یا مصدومی در هرمزگان نداشته است.

 

وی از شهروندان خواست همچنان توصیه‌های ایمنی را رعایت کنند و از نزدیک شدن به روخانه‌های فصلی و مسیل ها، سفر‌های غیر ضروری و صعود به ارتفاعات خودداری کنند.

گفتنی است، بارش‌ها در هرمزگان از بامداد شنبه آغاز شده و تا پایان هفته ادامه دارد.

پربازدیدترین آخرین اخبار