امدادرسانی هلال احمر به بیش از ۸۵۰۰ نفر/راه‌اندازی شش کمپ اسکان اضطراری در سه شهرستان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۴۵۴۳۳
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان هرمزگان مطرح کرد:

امدادرسانی هلال احمر به بیش از ۸۵۰۰ نفر/راه‌اندازی شش کمپ اسکان اضطراری در سه شهرستان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان هرمزگان از راه‌اندازی ۶ کمپ اسکان اضطراری در شهرستان‌های پارسیان، قشم و میناب خبرداد و گفت: در پی بارندگی‌های شدید اخیر، بیش از ۸۵۰۰ نفر از خدمات امدادی این جمعیت بهره‌مند شده‌اند.

امدادرسانی هلال احمر به بیش از ۸۵۰۰ نفر/راه‌اندازی شش کمپ اسکان اضطراری در سه شهرستان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، در پی بارندگی‌های شدید و طغیان رودخانه‌ها در شرق استان هرمزگان یک زن ۵۱ ساله که دچار مصدومیت از ناحیه مچ پا و قفسه سینه شده بود، با تلاش امدادگران پایگاه سیریک جمعیت هلال احمر نجات یافت.

 

مختار سلحشور مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان هرمزگان، با اعلام این خبر گفت: گزارش وقوع حادثه ساعت ۱۳:۴۷ به مرکز هلال احمر اعلام شد و بلافاصله یک تیم سه‌نفره امدادی به روستای مهمانی اعزام شد. این حادثه حدود ساعت ۱۱:۰۰ رخ داده بود و عملیات امدادرسانی تا ساعت ۱۶:۵۵ ادامه یافت.

 

وی افزود: با وجود بارندگی شدید، طغیان رودخانه‌ها و صعب‌العبور بودن مسیر دسترسی به روستای مهمانی امدادگران با تلاش فراوان موفق شدند مصدوم را تحت مراقبت‌های اولیه پزشکی قرار داده و برای ادامه درمان به مراکز درمانی منتقل کنند، این عملیات نمونه‌ای از آمادگی و واکنش سریع نیرو‌های هلال احمر در شرایط سخت و بحرانی است.

 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان هرمزگان همچنین با اشاره به آخرین وضعیت امدادرسانی در سطح استان اظهارکرد: در پی بارندگی‌ها و آب‌گرفتگی منازل تاکنون به ۱۷۰۲ خانوار شامل بیش از ۸۵۱۰ نفر خدمات امدادی ارائه شده و توزیع اقلام امدادی و اسکان اضطراری همچنان ادامه دارد.

 

سلحشور ادامه داد: در این مدت شش کمپ اسکان اضطراری در شهرستان‌های پارسیان، قشم و میناب راه‌اندازی شده و تیم‌های عملیاتی جمعیت هلال احمر به‌صورت شبانه‌روزی در حال خدمت‌رسانی به آسیب‌دیدگان هستند.

 

وی همچنین در ادامه گفت: مطابق پیش‌بینی‌های اداره کل هواشناسی، بارش‌های شدید تا اواخر امشب و ظهر جمعه ادامه خواهد داشت و به همین منظور فرمانداران شهرستان‌های شرقی استان ستاد بحران را تشکیل داده و تمهیدات لازم را پیش‌بینی کرده‌اند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان هرمزگان با تأکید بر احتمال بروز اختلال در برخی مسیر‌های شهری و روستایی، از شهروندان خواست هشدار‌های ایمنی را جدی بگیرند و از تردد‌های غیرضروری خودداری کنند.

 

سلحشور درباره وضعیت راه‌ها نیز گفت: در برخی محور‌های روستایی و فرعی به دلیل طغیان رودخانه‌ها احتمال انسداد مقطعی وجود دارد و وضعیت مسیر‌ها به‌صورت لحظه‌ای در حال تغییر است، برای نمونه محور زیارت‌علی که مسدود شده بود بازگشایی شده و در سایر مسیر‌ها نیز راه‌های جایگزین تعریف شده است؛ اخبار مربوط به وضعیت راه‌ها به‌طور مستمر از سوی مدیریت ایمنی و راهداری استان اطلاع‌رسانی می‌شود.

 

وی در پایان تأکید کرد: گروه‌های امدادی هلال احمر و سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان در آمادگی کامل به سر می‌برند و امیدواریم با همکاری مردم و رعایت توصیه‌های ایمنی، هم‌استانی‌ها این شرایط جوی را با سلامت پشت سر بگذارند.

پربازدیدترین آخرین اخبار