ارتقای چشمگیر کهگیلویه و بویراحمد در پرداخت تسهیلات ازدواج/صعود از رتبه ۲۸ به ششم کشور
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۴۶۸۸۹

ارتقای چشمگیر کهگیلویه و بویراحمد در پرداخت تسهیلات ازدواج/صعود از رتبه ۲۸ به ششم کشور

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد از بهبود قابل توجه وضعیت پرداخت تسهیلات ازدواج در استان خبر داد و گفت: این استان که در هفت‌ماهه سال گذشته رتبه ۲۸ کشور را داشت، امسال با افزایش پرداخت‌ها به رتبه ششم ارتقا یافته است.
ارتقای چشمگیر کهگیلویه و بویراحمد در پرداخت تسهیلات ازدواج/صعود از رتبه ۲۸ به ششم کشور

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، شهلا محمدحسینی، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: این استان در هفت ماهه سال گذشته در پرداخت تسهیلات ازدواج رتبه ۲۸ کشور بود، اما امسال با پرداخت تسهیلات ازدواج جایگاه استان به رتبه ششم ارتقا یافت.

محمدحسینی افزود: تا پایان آبان ماه امسال پنج هزار و ۳۸۷ نفر تسهیلات ازدواج دریافت کردند که در این رابطه ۱۸ هزار و ۹۷۰ میلیارد ریال به این افراد پرداخت شد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: هم اکنون در استان چهار هزار و ۵۲ نفر در نوبت دریافت تسهیلات ازدواج هستند که از بانک‌ها انتظار می‌رود پرداخت تسهیلات ازدواج را سرعت بخشند.

محمدحسینی در خصوص پرداخت تسهیلات فرزندآوری با اشاره به اینکه تا پایان آبان امسال پنج هزار و ۸۴۲ نفر تسهیلات فرزندآوری دریافت کردند، اضافه کرد: ۷ هزار و ۱۴۶ نفر در صف دریافت تسهیلات فرزندآوری هستند.

پربازدیدترین آخرین اخبار